Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó néven vennétek, ha a párotok rendszeresen kettesben találkozgatna egy ellenkező nemű baráttal?
Nem erőltetésről van szó, hanem egészséges kompromisszumokról! A szexuális témájú kérdéseknél sem CSAK ilyen válaszokat lehet olvasni! Ezt jellemzően azok írják, akik nem szeretnének megtenni ezt-azt, és ideológiát gyártanak hozzá...
Mert ha te szeretnél valamit, amit a párodtól nem kapsz meg, akkor ideig-óráig le tudsz mondani róla, de hosszú távon feszültséget okoz a párkapcsolatban.
Gondold csak végig: mi az, ami neked nagyon fontos az életedben! Képzeld el, hogy olyan párod van, aki ezt nem tudja elfogadni. Le tudnál mondani róla? Azt mondod, persze, ha szeretem, akkor igen. Ezt mondod most. De 5 év múlva, 10 év múlva olyan iszonyatos űr keletkezik benned, amit nem tudsz megmagyarázni, és akkor utólag már nem fogod tudni orvosolni.
Ha a kapcsolat elején nem kötik meg a felek az egészséges kompromisszumokat - és csak olyanokat, ami mindkét fél számára elfogadható, tehát nem arról van szó, hogy az egyik lemond az igényeiről, vagy a másik fogcsikorgatva belemegy olyanba, amit nem szeret, hanem közösen meghozott kompromisszumokról van szó -, akkor az hosszú távon a kapcsolat rovására megy!
Tudod... nem vagyok olyan, aki semmibe sem megy bele.
Voltam én bulizni, de annyira szarul éreztem magam, hogy mindig az órám néztem, hogy mikor lehet már hazamenni, és egy idő után úgy éreztem, hogy ez egyszerűen nem megy, ez kínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!