Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó néven vennétek, ha a párotok rendszeresen kettesben találkozgatna egy ellenkező nemű baráttal?
Ismered ezt az ellenkező nemű barátot? Tudsz róla valamit?
Jártak? Plátói szerelme volt a barátodnak? Esetleg a csaj akart valamit? Van barátja? Hova mennek?
Áhá. Tehát sem a párod sem a harmadik nem akarja, hogy velük tarts- akárhva is mennek. Nekem gyanús lenne.. És botrányt csapnék.
Eléggé féltékeny vagyok :D.
én fiú vagyok és megmondták, hogy ne jöjjek (báramúgy menni sem nagyon akarok, nem érzem jól magam partikon)
a "morriszonszba" mennek
az ellenkező nemű barát az egy másik fiú, nincsen barátnője
szerelmi szálról nem tudok (még?)
Őszintén?!
Szerintem ott több van mint barátság.. A srávc részéről biztosan ha kerek perec kijelenti, hogy te ne gyere- a tetejébe meg még a barátnőd is..
"nem érzem jól magam partikon" - nyilván ezért nem akarják, és ezért jár bulizni a barátnőd mással.
Vagy megpróbálod jól érezni magad, vagy beletörődsz, hogy ez van... és igen, fennáll a veszélye, hogy több is lesz belőle, mint barátság!
Minden kapcsolat kompromisszumokról szól. Vannak megköthető kompromisszumok, és van, hogy tudomásul kell venni, hogy a felek nem illenek össze.
Lehet ez a partizás, a szexuális igények eltérősége, kedves szavak... bármi.
Ha az egyik fél bármiben is "többet akar", akkor elkezdi a kapcsolaton kívül keresni, és ha megtalálja, akkor megerősítést kap, hogy mindent, ami a párkapcsolatából hiányzik, másnál keresse. Ez sajnos hosszú távon így működik! Vagy találtok olyan megoldást, ami mindkettőtök számára a még elfogadható kategória, vagy rámegy a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!