Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó néven vennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó néven vennétek, ha a párotok rendszeresen kettesben találkozgatna egy ellenkező nemű baráttal?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 12:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nem akarják
2012. márc. 3. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:

Ismered ezt az ellenkező nemű barátot? Tudsz róla valamit?

Jártak? Plátói szerelme volt a barátodnak? Esetleg a csaj akart valamit? Van barátja? Hova mennek?

2012. márc. 3. 13:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Meg is mondták hogy nem akarnak veled bulizni? Hát azért én ezt így nem viselném el!
2012. márc. 3. 13:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Áhá. Tehát sem a párod sem a harmadik nem akarja, hogy velük tarts- akárhva is mennek. Nekem gyanús lenne.. És botrányt csapnék.

Eléggé féltékeny vagyok :D.

2012. márc. 3. 13:49
 15/23 A kérdező kommentje:

én fiú vagyok és megmondták, hogy ne jöjjek (báramúgy menni sem nagyon akarok, nem érzem jól magam partikon)

a "morriszonszba" mennek

az ellenkező nemű barát az egy másik fiú, nincsen barátnője

szerelmi szálról nem tudok (még?)

2012. márc. 3. 13:51
 16/23 anonim ***** válasza:

Őszintén?!

Szerintem ott több van mint barátság.. A srávc részéről biztosan ha kerek perec kijelenti, hogy te ne gyere- a tetejébe meg még a barátnőd is..

2012. márc. 3. 13:57
 17/23 anonim ***** válasza:

"nem érzem jól magam partikon" - nyilván ezért nem akarják, és ezért jár bulizni a barátnőd mással.

Vagy megpróbálod jól érezni magad, vagy beletörődsz, hogy ez van... és igen, fennáll a veszélye, hogy több is lesz belőle, mint barátság!

2012. márc. 3. 13:57
 18/23 A kérdező kommentje:
Szerinted partiznom kéne? Nem az én műfajom, nekem az inkább szenvedés.
2012. márc. 3. 14:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolat kompromisszumokról szól. Vannak megköthető kompromisszumok, és van, hogy tudomásul kell venni, hogy a felek nem illenek össze.

Lehet ez a partizás, a szexuális igények eltérősége, kedves szavak... bármi.

Ha az egyik fél bármiben is "többet akar", akkor elkezdi a kapcsolaton kívül keresni, és ha megtalálja, akkor megerősítést kap, hogy mindent, ami a párkapcsolatából hiányzik, másnál keresse. Ez sajnos hosszú távon így működik! Vagy találtok olyan megoldást, ami mindkettőtök számára a még elfogadható kategória, vagy rámegy a kapcsolat...

2012. márc. 3. 14:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Szexuális témájú kérdéseknél mindig azt szokták írni, hogy "ha szereted a párodat, nem erőltetsz rá semmit és ha elhagyod azért, amit nem tett meg neked, akkor nem is szeretted igazán". Akkor ez nem is így van?
2012. márc. 3. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!