Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány összeakar jönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány összeakar jönni egy fiúval, akkor neki mindig sikerül?

Figyelt kérdés
Ha egy csaj összeakar jönni egy sráccal, akkor nekik mindig sikerül úgyis, viszont ez fordítva nem igaz, a fiúknak sokkal nehezebb dolguk van ezen a téren. Csak én látom így ezt a dolgot?
2012. márc. 3. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem feltétlenül, mivel minden lánynak a jóképű és gazdag fiúk kellenek, így az ilyeneknek muszáj elutasítani pár lányt.
2012. márc. 3. 09:31
 2/9 anonim válasza:
100%

Nem így van.

Csak Te látod így.

30 felett ha vagy vagy leszel, akkor fordul a kocka rendesen :)

2012. márc. 3. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már utasitottam el párat,mert belsőleg nem tetszettek,de jól néztek ki :)
2012. márc. 3. 09:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Én sajnos nem tudom mivel lehet őket megfogni, akiktől akartam valamit, sosem sikerült elérnem semmit. Folyton magamban keresem a hibát(nem vagyok túl bőbeszédű, talán ez az egyik), de ismerőseim szerint ez hülyeség, azt mondják nem bennem van a hiba, de én már kezdem feladni az egészet...

19/f

2012. márc. 3. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezzel én nem értek egyet.

Oké, hogy nem vagyok egy csúcsmodell, de átlagos lány vagyok és mégis sokszor pofára esek. Megmondják, hogy a belső tulajdonságaim nagyon jók, de amúgy nem vagy az esetem. Ennyi, emiatt nem dől össze a világ.

Ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy a lányoknak se könnyű.

2012. márc. 3. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Így van. Én is átlagos lánynak tartom magamat, a külsőmmel és a belsőmmel sincs semmi bajom, nem tartom magamat csúnyának, imádok nevetni és nyitott vagyok még is sokszor koppantam és szenvedtem már. Ha nem azért, mert az áhított srácnak nem kellek, akkor azért mert a párom megcsalt... nem is tudom melyik a jobb. Inkább ne jöjjön össze velem, minthogy később megcsaljon!

Egyébként ez az élet velejárója. Sokszor koppantam, még is azt tudom mondani, hogy sosem volt gondom a srácokkal, kisebb szüneteket leszámítva mindig volt párom és egyiket sem bánom, mert a pofára esésekből is tanultam.

2012. márc. 3. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 10:31

De neked legalább volt párod.

Engem sosem szeretett még egy lány sem viszont, állandó viszonzatlan érzelmek mellett élni sem jó, hidd el.

Egyszerűen ma már ott tartook, hogy egy ölelésért is bármit megadnék, ha olyan lánytól kapnám, akit igazán kedvelek.

22/F

2012. márc. 3. 11:17
 8/9 A kérdező kommentje:
igen, kb. én is úgy vagyok vele mint az utolsó válaszoló
2012. márc. 3. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es! Én azt mondom, hogy igen, jó ha az ember mellett olyan társ van, aki szereti és megbecsüli, elfogadja minden rigolyájával együtt. Viszont olyan társam bár soha többé nem lenne (akarom mondani, inkább ne is jöjjön össze velem), aki aztán átver, megcsal és megaláz. Nincs annál undorítóbb érzés, amikor az akit szerettél ennyire átgázol rajtad.

Inkább kivárnám türelemmel, amíg tényleg jön egy olyan ember, akiről tudom, hogy szeretni fog és nem tenne ilyet soha. Kár hogy ezt előre ugye nem lehet látni.

Egyébként a kérdésben ugye az szerepelt, hogy nekünk lányoknak sikerül-e mindig, nem, egyáltalán nem.

2012. márc. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!