Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mekkora az a távolság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mekkora az a távolság (km) amire még azt mondjátok belefér? És szerintetek működhet a távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Leginkább Hajdu-Bihariak válaszát várom de bárki írhat akkor is ha nem ebbe a megyébe laktok.

Kort is írjátok légyszi.

2012. márc. 2. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első barátommal 5 évig voltam együtt, ebből 3 év együttélés volt: Én nyíregyházi voltam, ő pedig budapesti, a távolság: 239 km

2 évig csak találkoztunk az 5 évből, a következő 3 évig pedig együtt éltünk.

Második barátom karcagi volt, én pedig még akkor is nyíregyházi, 2 évig tartott a kapcsolat, a távolság: 111 km

Minden hétvégén találkoztunk aztán voltak időszakok amikor együtt is éltünk

Harmadik barátom, aki egyúttal már a férjem is lett alattyáni, én akkor is nyíregyházi voltam, a távolság: 178 km

Nyáron lesz a 2 éves házassági évfordulónk, együtt élünk természetesen azóta és több mint 3 éve vagyunk együtt!

Szóval a távolság nem lehet akadály egy kapcsolatban, ha szeretitek egymást akkor úgyis találkoztok minél sűrűbben aztán pedig mielőbb összekötitek az életeteket ha minden jól alakul!

28/N

2012. márc. 2. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:

14:28: Az de durva! Hogy a francba sikerült ezt összehoznod? :D Lényegében csak távkapcsolatban életél? Mármint az elején ugyebár...

21F

2012. márc. 2. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Régebben elkövettem azt a hibát, hogy elhittem egy kamaszlányról, hogy ő érettebb meg másabb mint a korosztálya, és beleestem. Mivel fiatalka volt, a szülei nem engedték el köztes helyre, vagy hozzám, így én utaztam 270km-t. Hajnali 4-kor kelés, fél 12-re már ott voltam. :)

Havonta találkoztunk, de hamar végelett (nem feltétlen emiatt). Azért mégegyszer nem ugranék bele egy kapcsolatba ilyen távolsággal, nem bírnám. Nem tudom megszabni, hogy mégis mekkora az a távolság, talán olyan ~100km, de ha legfeljebb 3 óra alatt odaérek, akkor még belefér.

2012. márc. 2. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es vagyok:

12-esnek üzenem: hát a közelebbi pasik nem tetszettek, nem találtam köztük olyat, aki tetszett volna, ezért alakult így. Most pedig férjes asszony vagyok! :)

2012. márc. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!