Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés

szóval ő az első barátnőm akivel volt szex is és hát már annyira nem vonzodom hozzá meg nem is hiányzik annyira úgy igazán beszélgetni se tudunk mármint nincs közös témánk meg mindig más lányokon fantáziálok ő már nem indít be annyira! de viszont azért sajnálnám elhagyni mert normális

szinte alig találni ilyet de viszont én kicsit hiperaktivabb vagyok ő pedig ilyen aludni tudna egész nap típus

2012. márc. 2. 09:20
 1/7 A kérdező kommentje:
meg tudom ,hogy szeret de nem tudja alahogy kimutatni ha pl velem van akkor is tv-t néz ahelyett ,hogy velem beszélne vagy vmi szexnél se szeret se sz..pni meg mindig én kényeztessem és mivel állítólag jóképű vagyok meg elég sok lány össze akart már jönni velem meg úgy vettem észre nincs nehéz dolgom a nőknél mind pozitivan reagál a szavaimra ezért gondolkodom rajta ,hogy inkább olyannal jöjjek össze aki jobban kitudná mutatni vagy legalább életvidámabb lenne
2012. márc. 2. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni vele, de szerintem előbb utóbb szakítás ennek a vége, akkor meg nem éri elhúzni. Ülj le vele, és korrekt módon beszéljétek meg a dolgot.
2012. márc. 2. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszéld meg vele. Ne azt hogy szakítani akarsz, hanem mondd el a problémáidat, és hogy téged ez nagyon zavar, és szeretnéd ha megoldanátok a problémát. Ha nem hajlandó rá akkor szakíts.
2012. márc. 2. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én tuti otthagynálak, a csaj helyében még mielőtt te mondanád azt hogy vége. Nekem nem kéne egy olyan pasi, aki nem tudja magát beleképzelni másik helyzetébe. Ugyanakkor az is igaz, hogy sajnálatból nem kell együtt lenni a másikkal. Ha nem szereted, minek jöttél vele össze? Őszinte leszek érzéketlen vagy és a leírásod alapján neked csak arra kellet a csaj, hogy legyen kit megd*gni! Ha ennyire jóképűnek tartod magad/tartanak, akkor találtál volna pl egy plázacicát. Az való neked!
2012. márc. 2. 09:55
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi lehet igazad is van :) inkább otthagyom és csak kúrogatom a nőket azt pénzszerzésre koncentrálok
2012. márc. 2. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen álomszuszék feleségem volt. Minden hétvége pokol volt, mert aludnom kellett volna még 2-3 órát. Egyikőtök sem fog változni. Szakítsatok.
2012. márc. 2. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te még nagyon fiatal lehetsz, alkalmatlan vagy komoly, hosszú kapcsolatra. Ha majd felnősz, megtapasztalod, hogy egyszer minden kapcsolat, még az is, ami óriási szerelemmel indult, eljut ebbe a fázisba. Az igazi párkapcsolat pedig pont hogy itt kezdődik.
2012. márc. 2. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!