Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez ilyen tehetetlenséget?
Abszolút.....21 leszek és még mindig semmi.....
Ne izgulj,majd lesz valahogy,ahogy mondani szokták,úgy még sose volt,hogy ne lett volna sehogy:)))
Jön a tavasz,jó idő,zöld fák,virágok,lehet ismerkedni:D
Én nyertem, 22.
"Nem azért szeretnék barátnőt, hogy menőzzek vele a haverok előtt"
Amúgy ezért nincs barátnőd, a csajok szintén csak felszínes kapcsolatokra tartanak igényt."
Utolsónak: kössz, nem kell a felszines kapcsolat!
Én 19 vagyok (lány) és majdnem ugyanez a helyzet nálam.Volt már egy 2 éves kapcsolatom, tök jó volt, de most van egy srác, aki sehogysem akar érezni irántam komolyabbat.Borzalmas érzés és én sem értem.Talán csak nem a megfelelő lányokkal találkoztál eddig, de eljön a te időd is, ez biztos.Csak add önmagad, ne alakulj át 'felszinessé', egyáltalán nem az kell a lányoknak.Valaki szeretni fog, garantálom!
Helló!
Én is így érzek. Még sosem volt barátnőm, pedig tele vagyok érzelmekkel, szeretnék szeretni és viszont szeretet kapni egy lánytól már végre.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!