Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tegyem ezt a lányt? Érdemes szeretnem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 17 éves és egy suliba járunk. A csajszi, nagyon vonzó! Tényleg szép és jó a teste, csinos. Sok srácnak bejön emiatt, de nagyon senkivel nem jön össze ,mert olyan fura . Nagyon jószívű, kedves , bolondos, értelmes és erkölcsös, de hajlamos a züllésre. Sokat jár kocsmába és néha eléggé kiüti magát pl. két hete rosszul lehet és hányt) . De! rengeteget olvas, művelt és nagyon jó szervezőképessége van, néha okoskodik is! Sokat flörtölget és kavarászik,érett de megtudtam ,hogy még szűz! Nagyon szeszélyes ,néha beszédes, néha teljesen elzárkózik , és amúgy igazi művészjellem! Hazafias, és lobbanékony, de nagyon intelligens és érzékeny...

Egyetlen egy férfi sem tudja hová tenni,mert komplikált, de nagyon akarom magamnak... megéri? Hogy lehetne őt kezelni?

2012. márc. 1. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem tedd fel a polcra a többi mellé.
2012. márc. 1. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
én a helyedbe ráhajtanék
2012. márc. 1. 18:36
 3/11 A kérdező kommentje:
tejóég! el se tudom magyarázni ,hogy milyen..olyan érdekes.szexelni akarok vele,de megfogott a lelke is. és nagyon jó nő, de ezek a kocsmai balhék zavarnak... titeket nem irritál egy nőbe ez?
2012. márc. 1. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem, engem a hülye kérdések irritálnak.
2012. márc. 1. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
A nő ostoba, de okoskodó kétszínű ösztönlény, menekülj mielőtt felfalja a lelked utolsó morzsáit is :O
2012. márc. 1. 18:44
 6/11 A kérdező kommentje:
de olyan szép!
2012. márc. 1. 18:44
 7/11 A kérdező kommentje:
és kedves!
2012. márc. 1. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
csám-csám, hallod hogy csámcsog?
2012. márc. 1. 18:47
 9/11 A kérdező kommentje:
ki?
2012. márc. 1. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy te kellesz majd neki?
2012. márc. 1. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!