Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 múltam, még soha sem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 múltam, még soha sem volt párkapcsolatom, nem kellettem egy nőnek se férfiként. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Nemrég volt a 30. születésnapom, és azóta rettentő depressziós vagyok, ki vagyok készülve, hogy úgy elmúlt a fiatalságom, hogy soha nem csókolóztam, soha nem szerelmeskedtem, mert nem kellettem erre egy lánynak sem. Pedig nem vagyok válogatós, egyedül az elhízott nők nem jönnek be, amúgy nem érdekelnek a külsőségek.

Minden lány, aki csak megtetszett csak barátnak tudott elképzelni, egyik sem látta meg bennem a férfit és ez nagyon bánt.

Nem vagyok félénk, nem vagyok társaságkerülő, nem vagyok sznob, könnyen ismerkedem, többségében vidám vagyok. Nem vagyok gazdag, nincs lakásom, sem kocsim, viszont van stabil munkahelyem. Az emberekkel jól kijövök állítólag kedvelnek, mindenki azt mondja, hogy jófej vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, viszont nem szeretem a diszkókat.

Külsőm szerintem átlagos, bár most egy kicsit híztam, de mikor nem volt súlyfeleslegem sem kellettem, szóval nem ez a gond. Egy lány azt mondta, hogy szerinte csúnya az arcformám ezért nem kellek férfiként senkinek.

Jártam pszichológushoz, semmit nem segített, csak ráment egy csomó pénzem.

Szerintetek van még esélyem a boldogságra? Vagy fogadjam el, hogy egyedül maradok?

2012. márc. 1. 18:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Szerintem van esélyed a boldogságra! Egy vélemény nem vélemény, ha annak a lánynak nem is tetszik az arcformád, másnak még bejöhetsz. Sokszor az interneten, de akár a való életben is látom, hogy lepukkant pasik bombázókkal járnak.

Amúgy én is hasonló cipőben járok, de nekem sajnos munkám sincs, így nem is merek ismerkedni.

34/F

2012. ápr. 22. 17:14
 32/40 anonim ***** válasza:
Az első az, hogy titkolsz valamit a nők elől. A másik pedig, hogy mivel a férfi ösztönösen versenytársat lát a másik férfiben, ezért minden eshetőséget összevet a másik srác eredményeivel. Pl.: b*szki, de jó csaj, rá mertem nézni, de odamenni nem, mert rá van írva az arcomra, hogy meg akarom dugni...Bezzeg a Béla, ő már 2 perc múlva smárolna vele, és tuti még ma este lefektetné...Mekkora egy balf4sz vagyok...Én erre képtelen vagyok..Hagyjuk is az egészet, inkább felvágom az ereimet. Megértelek, ez a tapasztalat alapú totális csőd. Mert vannak, akihez odamennek a csajok, és te azt hiszed ez neked is alanyi jogon jár, hogy odamenjen hozzád, hogy "de helyes vagy, dugunk" ? Na ilyen csak az amerikai pitében van. Vért kell izzadni pajtás, ha mást nem gyúrd ki magad embertelenül, és járj a feszes izmaiddal a dizsibe. Nem mondom, hogy ez a legjobb recept, de biztosan van egy réteg, aki megfelelne, és te is megfelelnél pusztán emmiatt neki.
2014. szept. 12. 18:30
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy évszázados polgáriasodott félreértés, hogy akkor vagy jófiú, ha kussban ülsz, és senkinek nem szólsz, be a parancsot teljesíted, papucs vagy...stb.

Két dolog, a női "túlemancipáció", ne hagyd, hogy azért, mert ámulatba ejtően szép, egyből irányítson. Leplezd, hogy tetszik neked, tegyél érte, de ne mindent, és főleg ne feltétel nélkül... Mert a szeretet kuvvára nem erről szól. Aki ilyen módon szeret és mindent megad, az egy balek, és ki fogják használni.

A másik, hogy nézz tükörbe anyaszült meztelenül, és addig dolgozz a testeden, amíg le nem feküdnél magaddal... vagy amíg nem tudod vizuálisan elképzelni, hogy egy szép lány kalandozik a testeden. Ha nem tartod be amit írtam, akkor elég valószínű, hogy család nélkül, maximum 1-2 kaland és esetleg egy élettárssal fogsz megöregedni, de addigra, mire őket megtalálod, már nem lesz akkora élvezet a dugás, nem fogja a 40+ os nőd megcsinálni azokat a mutatványokat, amiket egy húsz körüli lány leművel(Ha csak nincs akkora mákod, hogy egy milfhez jársz szobára), ne feledd, ha megöregszel, és számotvetsz magaddal, arra fogsz gondolni, hogy megtettél-e mindent a testi- lelki boldogságodért. Ha a válasz NEM, akkor 2015 van, és még nem a hintaszékben nézed a kandallót!

2015. ápr. 21. 05:17
 34/40 anonim ***** válasza:

Szerintem pont szard le a helyzeted. A mai férfiak csak dugni akarnak, a mai nőknek meg csak a pénz kell. Én csak magamnak élek, meg a hobbijaimnak és jól elvagyok.

De ha mégis kell csaj, akkor legyél bunkó, arra harapnak. Rögtön felkapják a fejüket, hogy ki ez, és miért mer így viselkedni.

2016. szept. 20. 18:45
 35/40 anonim ***** válasza:
Én 49 éves vagyok és még nem voltam nővel (férfival sem)
2018. febr. 24. 16:02
 36/40 anonim ***** válasza:
55%

Vegyél élethű műnőt (sex doll). Kb. 400-500 ezer forint. Egy átlag keresetből fél év alatt össze tudod gyűjteni rá a pénzt. Nagyon megéri, mert többet nem fogsz a nőktől függeni. (A férfiaknak alapvető testi szükséglet a szex. Úgy kell, mint az evés.)

https://www.youtube.com/watch?v=837wJyEluQc

Európai webáruház:

[link]

2018. máj. 16. 23:50
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Azóta változott valami?
2019. aug. 10. 17:37
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagyok azzal, hogy a kérdés 9 éves, azonban engem mégis érdekelne, hogy mi lett a kérdező sorsa. 🤔
2021. szept. 20. 20:43
 39/40 anonim ***** válasza:
Azóta lett vmi veled?
2022. dec. 20. 16:35
 40/40 anonim ***** válasza:
Mostmàr lassan 40 éves szűz
2023. márc. 19. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!