Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 múltam, még soha sem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 múltam, még soha sem volt párkapcsolatom, nem kellettem egy nőnek se férfiként. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Nemrég volt a 30. születésnapom, és azóta rettentő depressziós vagyok, ki vagyok készülve, hogy úgy elmúlt a fiatalságom, hogy soha nem csókolóztam, soha nem szerelmeskedtem, mert nem kellettem erre egy lánynak sem. Pedig nem vagyok válogatós, egyedül az elhízott nők nem jönnek be, amúgy nem érdekelnek a külsőségek.

Minden lány, aki csak megtetszett csak barátnak tudott elképzelni, egyik sem látta meg bennem a férfit és ez nagyon bánt.

Nem vagyok félénk, nem vagyok társaságkerülő, nem vagyok sznob, könnyen ismerkedem, többségében vidám vagyok. Nem vagyok gazdag, nincs lakásom, sem kocsim, viszont van stabil munkahelyem. Az emberekkel jól kijövök állítólag kedvelnek, mindenki azt mondja, hogy jófej vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, viszont nem szeretem a diszkókat.

Külsőm szerintem átlagos, bár most egy kicsit híztam, de mikor nem volt súlyfeleslegem sem kellettem, szóval nem ez a gond. Egy lány azt mondta, hogy szerinte csúnya az arcformám ezért nem kellek férfiként senkinek.

Jártam pszichológushoz, semmit nem segített, csak ráment egy csomó pénzem.

Szerintetek van még esélyem a boldogságra? Vagy fogadjam el, hogy egyedül maradok?

2012. márc. 1. 18:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
83%

Én is a helyedben már régesrég elmentem volna prostihoz.Utána szex után plusz még némi papírpénzért kikértem volna tőle az őszinte véleményét a külsőmről.Ennyi.

De egyébként ha mutatsz fotót magadról,szerintem biztos megtudnánk mondani, hogy a külsőddel mi lehet a baj.Hogy a belsődre mi lehet: az minden amit leírtál magadról.

Nincs benned igazi férfias határozottság,önbizalom(miért is lenne,ha sosem tapasztaltál jót az életben?!),sem lazaság,spontaneitás,nem tudod magad igazán elengedni és jólérezni.

Úgyhogy ezeken kell változtatnod.Először is,fogadd el magad,ha valami nem tetszik a külsődben,akkor kezdj el változtatni rajta.Új öltözködési stílus,normális frizura,borosta,sportolás,bármi.

Látsz te is nap mint nap egy csomó hülyét,mégis van barátnőjük,családjuk,feleségül.Rájössz, hogy semmivel sem jobbak,mégis neked nincs nőd.Szóval hajrá,ha másoknak megy,neked is menni fog.

2012. márc. 1. 18:37
 12/40 anonim ***** válasza:
Szerintem is tegyél egy képet.Mert igy nehéz véleményt mondani.
2012. márc. 1. 18:39
 13/40 anonim ***** válasza:
13-nak igaza van: sportolj valamit! A testmozgás hihetetlen önbizalmat ad az embernek.
2012. márc. 1. 18:41
 14/40 anonim ***** válasza:
69%
minek kuldjon kepet ha a kulso nem szamit. legalabbis az ide irogato lanyok uton utfelen ezt hangoztatjak. egyszoval ami nem szamit azzal nem lehet gond.
2012. márc. 1. 18:44
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
de ha izmos pasi vagy akkor sok.lanynak fogsz tetszeni
2012. márc. 1. 18:45
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy belső bibi,az agyadban kell rendet rakni,meg kell ismerned néhány kapcsolati szitut,mondanám átélni,aztán okosan is lehet csajt szerezni.Mondjam azt életem folyamán egyetlen csajomnak se tetszettem,de minden csajom jól nézet ki.Viszont nekem volt fent valami,ami nekik nem,így én aki nem kellettem,mégis kellettem,nem szánalomból,hanem,mert jó ember vagyok,de ezt el kellett juttatni az agyukba.Ha máshogy nem,így is sikerülhet,de kitartó játék az biztos.Sok sikert!!!
2012. márc. 1. 19:08
 17/40 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Ha nem vagy megelégedve a külsőddel, akkor tegyél érte, hogy jól nézz ki. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Ez a tény egyszerűen kiül az arcodra, érződik a kisugárzásodon. Ha látszik rajtad, hogy 30 éves szűz vagy, akkor esélyed sem lesz a nőknél.

De nézd a jó oldalát. A 30 évesek iszonyatosan kelendőek a fiatal lányok körében, akik igencsak jó bigék. Nem kell neked pszichomókus, csak egy év, amíg törődsz a testeddel (edzzel), szerzel új cuccokat, és beruházol 2-3 prostihoz. Jövő ilyenkorra már nem fogsz tudni válogatni a csajok közül!

2012. márc. 1. 19:39
 18/40 anonim ***** válasza:
18:31-el értek egyet. Nem mindegy hoz közeledsz egy lányhoz. Nekem is az jön be , ha egy fiú tudja mit akar. Lehessen érezni, hogy akarod a lányt, ne az érződjön , hogy a kudarc, meg a visszautasítás jár a fejedben. 25/L
2012. márc. 1. 20:29
 19/40 anonim ***** válasza:

18:31

Miért írsz ekkora ellentmondást?!

Az emberekkel csak barátként lehet ismerkedni, és a kapcsolatok a barátságokból alakulnak ki. Szóval a szöveged ezért elbukott.

18:37

"Nincs benned igazi férfias határozottság,önbizalom(miért is lenne,ha sosem tapasztaltál jót az életben?!),sem lazaság,spontaneitás,nem tudod magad igazán elengedni és jólérezni."

Ez a szövegrészed rám teljesen 100%-ig igaz. Ráadásul én antiszociális vagyok, és még barátaim sincsenek. Nem tudom hogy kell lereagálni a dolgokat, stb. Az biztos, hogy másfél éven belül én prostikhoz fogok járkálni. Valószínűleg az én életem így fog telni, sajnos egyedül.

18/f

2012. márc. 1. 21:01
 20/40 Diavolino44 ***** válasza:
Nem tudom hogy rám válaszoltál. De azért reagálok. Egy nőnek 35-40 éves koráig szerintem ne legyen sírni valója, ha egy picit is ad a külsőjére talál párt, előbb vagy utóbb. Olyan csúnya osztálytársnőim is találtak már párt, hogy nem akartam elhinni. A pasik sem főnyeremények, de együtt vannak.
2012. márc. 1. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!