Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyám nem tudja elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám nem tudja elfogadni, hogy biszex vagyok és párkapcsolatom van. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval:

Két hete összejöttem egy fiúval, akivel boldog vagyok. Eleinte úgy voltam vele, hogy nem szólok róla anyámnak, aztán valahogy kiharcolta magának, hogy mégiscsak elmondjam neki. Beszéltem neki a párkapcsolatomról meg a szexuális irányultságomról. Ettől kezdve folyamatosan azt kapom, hogy mindenki előtt ezzel akar engem lejáratni (durva, bántó megjegyzéseket tesz) pedig megkértem arra, hogy soha senkinek ne mondja el. Egyszerűen az irányultságomat is képtelen elfogadni, hiába mondtam neki hogy a lányokat is szeretem meg hogy én a 4 fal között akarok boldog lenni, nem pedig az utcán, mint a melegek többsége... Szeretem a páromat és ha arról lenne szó, hogy elhagyjam őt, akkor képtelen lennék rá. Ti mit tennétek a helyemben? (normális válaszokat várok)

2012. márc. 1. 18:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén remélem hogy egyszer majd elfogadnak téged olyannak amilyen vagy és veled együtt örülhetnek addig is kitartás és találd meg a szerelmedben a boldogságodat....
2012. márc. 1. 18:44
 12/26 anonim válasza:
100%
Srác, ehhez anyukádnak idő kell. Most ne azzal törődj, hogy ő buta és "harcol" ellened, inkább azzal törődj, hogy boldog vagy a pároddal. Majd megbékél, hidd el. Ja, és gratula :)
2012. márc. 1. 22:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Behazudtam itthon hogy szakítottunk, a sorozatos megalázásokból ugyanis elegem lett, pláne anyám esti jelenete miatt. Most nagyon büszke mert azt hiszi hogy elérte amit akart, pedig nem... Egyúttal azt is közöltem anyámmal hogy megrendült iránta a bizalmam és innentől kezdve ne várja hogy bármit is elmondok neki. Ezentúl is találkozgatni fogok a párommal (még talán gyakrabban is mint eddig) csak neki nem kell erről tudnia :)
2012. márc. 2. 00:24
 14/26 A kérdező kommentje:
ja, és köszi a normális válaszokat :)
2012. márc. 2. 00:24
 15/26 Dottorre ***** válasza:
78%
Ezt ott rontottad el, hogy elmondtad a szüleidnek. Az én anyám is irtó konzervatív. A nagyobb családban van egy meleg pár, és a mai napig nem volt képes felfogni a dolgot, emiatt nem hívja meg őket a családi összejövetelekre, stb. Vannak dolgok, amiket jobb megtartani magadnak, szerintem ez is egy ilyen dolog lett volna.
2012. márc. 2. 11:54
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, én minden provokálás nélkül mondom, hogy szerintem meleg vagy, csak a környezeted miatt - illetve annak tudatában hogy édesanyád hogy áll a helyzethez - saját magadnak sem mered beismerni. Remélem idővel sikerül. ;) Veled vagyok.

Amúgy a kérdésedre válaszolva én költöznék otthonról. Ha még nem vagy nagykorú akkor pedig marad a hazugság. Ha lebuksz, talán ráébreszti "édes" anyádat arra hogy melyik a jobb: ha őszinte vagy és elfogad, vagy hazugságba kényszerít téged.... :)

Üdv.

22/F meleg

2012. márc. 2. 15:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, én nagyon sajnállak téged. Azért az borzasztó, hogy a saját édesanyád nem tud elfogadni..mindenesetre hiba volt neki beszélni a szexuális irányultságodról, várhattál voln, legalábbis hazudhattál volna neki, hogy van barátnőd. Viszont így próbálj vele beszélgetni komolyan, próbáld meggyőzni, hogy nézzen rád ugyanúgy, mint eddig, amikor még nem tudta, hogy bi vagy. Sok sikert, kitartást kívánok, és légy boldog bárkivel, akit szeretsz :)
2012. márc. 2. 22:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Semmi esetre se nyomd el magadban. Hidd el annak, csak magadnak ártanál velem. A heteróknak könnyű ezzel érvelni, de ha nekik kellene fordított helyzetben a saját szexualitásukat elnyomni… hát bajba lennének.

Anyukád reakciója valahol érthető és valahol taszító is. Adj neki időt, amíg feldolgozza.

Amikor anyukám megtudta neki is hasonló reakciói voltak és én pont azt tettem, amit te. Bár az óta eltelt majdnem 5 év és teljesen megbékélt a dologgal. A végső elfogadáshoz az vezetett, hogy jelenlegi párommal megismerkedtem másfél éve és ezt már anyukám előtte nyíltan vállaltam. Persze még akkor is voltak kisebb viták, de ahogy látta hónapról hónapra, hogy tart a dolog és nem egy futó kaland, akkor rájött, hogy felesleges harcolnia.

Már ott tartunk, hogy párom gyakori vendég nálunk és szüleimmel jól kijön. Amikor 7végén párommal vagyok és nem megyek haza, akkor anyukám mindig üdvözli őt. Lehet ez egy apró gesztus, de akkor is nagydolog. Egy a tiedhez hasonló anyától ez teljes fordulat.

Tudod, ha csak beszél az ember a szüleinek arról, hogy két fiú ugyanúgy szeretheti egymást nem biztos, hogy elhiszik. De ha látják, hogy ez valóban így van akkor nekik is megváltozik a hozzá állásuk.

Bár, ha kiskorú vagy akkor nehezebb az önmagadért való kiállás, de ez se lesz mindig így!

Persze ehhez is idő kell, hogy kimerj állni magadért és a párodért!

23 meleg Férfi

2012. márc. 2. 22:50
 19/26 A kérdező kommentje:

21 leszek, 3 hónap és befejezem a tanulmányaimat, onnantól kezdve nekiállok melót keresni és húzok el itthonról. Mint mondtam, azt hazudtam itthon, hogy szakítottunk, és most boldog mert azt hiszi elérte a célját. Pedig pont hogy nem, holnap megint randi.

@16:

Igen, talán jól érzed de ugye ha azt mondom neki hogy bi akkor valamennyivel könnyebb elfogadnia, a többit meg nem kell tudnia... Csak sajnos ezt a könnyítést sem képes elfogadni, mi lenne ha a teljes igazságot mondanám neki? :D

@17: Nem hogy elfogadni nem tud, de volt hogy igen komolyan megalázott emiatt az elmúlt pár napban. Néhány barátomnak meg a páromnak mindent elmeséltem, miket művelt velem napok óta, kivétel nélkül mindenki megkérdezte hogy nekem ilyen anyám van???

@18: Amikor beszéltem neki a páromról közölte velem hogy nem kíváncsi rá és ne hozzam fel ide, ide csak és kizárólag nő jöhet, férfi nem.

2012. márc. 3. 01:31
 20/26 Béla211 ***** válasza:

Szerintem rosszul tetted h azt mondtad h bi vagy ha nem vagy az. Mert így azt hiszi dönthettél volna más kép is. Ha azt mondott meleg vagy akkor mondhattad volna azt h te a lányokhoz nem tudsz vonzódni mint ahogy ő sem.:) Én így mondtam anyunak. ő is utána mondta h nem hozz hatok a lakásra a páromat.

De én kijelentetem h ilyet nem játszunk ha a húgom felhozhatja a Párját akkor én is. 2 év telet el mire bemutattam neki valakit addig elég keményen harcoltunk egy mással.aztán utána jött a mostani párom mivel a lakását újította felvittem anyunak bejelentetem h jön .Mondta h ide nem jöhet mondtam neki h pedig igen. erre azt mondta h akkor nem fog itt lenni. nem is volt ott hon de azért csak haza jött. Meg ismerni.Eleinte bunkózót de Gábor igyekezett mindig a kedvébe járni: És szerintem látta rajtam h fülig belezúgtam. És h boldog vagyok vele.Most már 2,5 év után meg kérdezi mindig h ha hosszabb ideje nem volt nálunk a Gábor h mikor jön. Meg h hogy van.Sokat veszekedtem vele emiatt és sokszor meg kaptam tőle h hülye b..i akarok lenni. De nagy harcok árán mer jól kezeli nagyon. Hogy ha te nem akarod ezt végig csinálni akkor hazudj addig amíg el nem költözöl. De utána azért te is helyezhetsz ultimátumot.H csak akkor mehet fel hozzád meg akkor látogatod meg ha eltud olyannak fogadni mint amilyen vagy. Mert mit fogsz csinálni ha meg akar majd látogatni elküldött majd a párodat bocsi de jön az anyum.Szerintem ki kell áll ni azért ahogy jól érzed magad ha nem tud ezzel meg békélni akkor nem is igazán szeret. És akkor fölösleges olyan emberrel foglalkozni . aki ennyit nem tud elnézni. Bár mondjuk én nagyon Makacs vagyok amit a fejembe veszek azt tűzön vízen végig viszem.

F/26

2012. márc. 3. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!