Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerelmes, akkor képes megcsalni a barátnőjét?
hmm, ez elgondolkodtató, amit az utolsó előtti mond, és van is benne valami.
de azért az is, hogy aki tényleg szereti a párját, az nem akar neki fájdalmat okozni. márpedig a megcsalás fájdalom. feltéve ugye ha a lány nem tud róla, de akkor is, az meg elv téren-gerinctelenség.
szerintem nem kell itt most nő-férfi háborút hirdetni, mivel nő vagyok, ezért a férfiak hozzáállása érdekel. nem általánosítottam, nem ítélkeztem, hanem kérdeztem egy engem érdeklő dologról.
Ez egy nagyon emberfüggő kérdés. Szerintem még a legcsalfább férfi sem csalná meg a barátnőjét, ha igazán szerelmes, és minden rendben van a kapcsolatukkal.
De ugye ha valami belerondít, pl. veszekedések, távkapcsolat, vagy netán egy másik lány, aki elveszi az eszét, akkor sok minden megtörténhet.
Amúgy bár furán hangzik, de a megcsalás nem a személy ellen irányul, és nem arra megy ki, hogy bántsák a másikat, attól eltekintve, hogy valóban nem szép dolog.
Természetesen egy csók is megcsalásnak minősül, bár sokaknak kevésbé számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!