Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki együtt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki együtt van a párjával, de gyűjtögeti a pénzt a netán külön mennek és legyen pénze?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 12:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én fiatal vagyok még. Totálisan SEMMI háttértámogatással, szülők szegények. Van ilyen, nem is kevés...

A párom szerencsésebb, egy fokkal. Van jobban fizető állása, és egy régi kis örökölt lakása, amibe beköltözhet.

Na tegyük fel, komoly a kapcsolat. Tegyük fel, ő be tud költözni, akár kettőnket is gond nélkül el tudna tartani, és nem is bánná. Befejezem az egyetemet, szerzek egy állást, reálisan nem fogok vele jól keresni... (már ha egyáltalán lesz munkám, mert az se biztos...)

Egy kb 120-as nettó fizuval már kezem lábam összeteszem, beszállok egy 70 ezer Ft-tal mindenféle költségbe, ami kb a kettőnk kiadásainkat felét fedezi, mivel ugye csak ketten vagyunk... Marad kb 50ezer, én ezeket mondjuk minden hónapban félreteszem, miért ne?

Nem veszek belőle magamnak ruhákat, csilli villi dolgokat, semmi extrát, nem is várom, hogy barátom fizesse, csak NEKEM legyen valami tartalékom, akármi, hogyha neadjisten mondjuk 5-7 év múlva, még gyerek és minden nélkül szerencsés esetben szétmegyünk, akkor ne úgy legyek, hogy hát jól van... Itt állok, egy fillér nélkül, lakás, kocsi, semmi nélkül, barátom pedig ugye éli világát tovább a saját lakásában, ami kizárólag az övé volt, én meg a "használatért" fizettem.

Ha önzőség a pénzgyűjtögetés, akkor én egy kva önző ember vagyok, de magasról teszek rá, hogy mást ez mennyire zavar... Nem leszek földönfutó azért, hogy mások lakásában feltuningolják a tévét az én keserves munkapénzemből. Ez nonszensz. Főleg a mai világban, ahol egyeseknek még kajára sem marad...

21L

2012. aug. 19. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!