Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki együtt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki együtt van a párjával, de gyűjtögeti a pénzt a netán külön mennek és legyen pénze?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 12:52
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Vagy gyűjtené e a olyan ha kapcsolatban élne?stb

Statisztikai okokból kérdezem

2012. márc. 1. 13:01
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Ha valaki a közös jövő helyett inkább a "b" lehetőségre gyűjt ott már vmi régen rossz.
2012. márc. 1. 13:03
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ötlet,mert hát bármi megtörténhet.Ha lenne rá lehetöségem gyüjtenék ez biztos,mert bármikor jól jöhet az a pénz.Most sajnos nincs munkám,de ha lesz és maradna a fizumból ami a mai világba sajnos nem nagyon szokott müködni,akkor elképzelhető h félretennék.Persze az sem mindegy h párral együtt él az ember vagy a házastársa.
2012. márc. 1. 13:05
 4/21 anonim ***** válasza:
32%
nem árt ha van olyan pénzed, amihez csak vészhelyzet esetén nyúlsz! de szerintem nem normális ilyenre gyűjtögetni, amit írtál!!
2012. márc. 1. 13:05
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell rosszra gondolni ilyen esetben ugyanis nekem pont a családban van olyan példa hogy nagyon jól megvannak régóta együtt,de nem házasok.Most közösen fizetnek mindent viszont a férfié a lakás.Isten ments történik valami a pasival tudom h a hölgynek nem lenne maradása a lakásban,mert nevén nincs semmi az Anyósék nem a leg kedvesebbek és az meg senkit nem érdekelné hogy 7 éve együtt vannak és közösen fizetnek mindent.Mostmár ha jól tudom bejegyzett élettársnak kell lenni h valamit is kapj ha baj van.Persze a legjobb ha nincs baj és nem kell ilyeneken gondolkodni.De vésztartalék mindig jól jön.
2012. márc. 1. 13:07
 6/21 anonim ***** válasza:

Én teszek félre, ill próbálok.

3 éves kapcsolat, eggyütt lakunk, tud róla!

2012. márc. 1. 13:28
 7/21 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem az efajta gyűjtögetés gerinctelen dolog, még akkor is, ha egyébként van értelme.

Elég egyértelmű, hogy nem úgy fog gyűjteni az egyik fél, hogy azt a párja tudomására hozza, ugyanis az együtt élő pár a közös boldogulásért küzd, és elég rosszul esne bárkinek, ha valaki olyan pénzt rakna félre, ami csak a sajátja, a másik nem nyúlhat hozzá. Ez már nem az az élet, azt egy szingli teheti meg, de nem egy párjával együtt élő ember. Együttélésnél a MI az első.

Tehát a gyűjtögető fél titokban gyűjtöget, a másik elől rejtegeti a pénzét, ami gusztustalan, és ha kiderül, akkor jogosan alapja egy szakításnak.

2012. márc. 1. 13:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tettem félre, és nagyon jól jött. Ha más mondja, soha nem hittem volna el, milyen önző, és szemét láda is tud lenni az exem. Ha nem így tettem volna, utcára kerülök a két gyerekemmel együtt.Szép dolog a szerelem, de azért nem kell elveszteni az eszed.
2012. márc. 1. 13:40
 9/21 anonim ***** válasza:
12%

Igaz házasságban élek már 10 éve, de egyszer sem gondolkodtam el ilyenen. Szerintem ott már a kapcsolattal baj van ha az egyik fél vagy mindketten ezen gondolkodnak... bocsi, de ez nekem új.

31/F

2012. márc. 1. 14:52
 10/21 anonim ***** válasza:
Én félretettem, de azt is sejtettem belül, hogy válni fogunk. Bejött, a lóvé meg jól jött. Ha ilyet csinál az ember, az nem jelent semmi jót a kapcsolatra nézve.
2012. márc. 1. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!