Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de csak a lelkébe. Így hogyan tovább?
Kérlek csak akkor írj, ha értelmes választ tudsz adni nekem! Köszi!
Nagyon szeretem a páromat. Kedves, vicces, figyelmes, viszont a szex az nem megy. Részemről inkább.
Nem tudom elengedni magam, lehet befolyásol az is, hogy előttem a párom fűvel-fával összeállt egy éjszakára.
Ráadásul úton-útfélen ezekbe a leányzókba botlok.
Kilépni nem hiszem, hogy tudnék ebből a kapcsolatból inkább a megoldásra szeretnék törekedni.
Ki mit tenne ebben a helyzetben? Hogy lehetne ezt megoldani? Szerintetek egy költözés megváltoztatná a helyzetet(egyébként is gondolkodtunk, hogy nagyobb városba költözünk)?
Előre is köszönöm a válaszokat! 26/N
"előttem a párom fűvel-fával összeállt egy éjszakára.
Ráadásul úton-útfélen ezekbe a leányzókba botlok."
A gond a te készülékedben van,az elköltözés pedig lényegében nem más,mint menekülés.Nem lesz jobb,mert viszed magaddal a problémát,mivel az nincs megoldva.
Megoldás párkapcsolat függő egyéneknek:pszichológus,párterapeuta.Lehetőleg minél előbb!
Nem alfahím, isten mentsen a lányoktól! :D
Sportoló volt, de már abbahagyta..és kicsit el is engedte magát.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!