Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Tegyük fel: van párotok, már hm legyen kb 1 éve vagy akár több. Szeretitek is. De amikor nálatok van, nem sminkeli magát, nem hord szexy fehérneműt (többnyire semmit vagy csak egy bugyit meg pólót) Ez titeket zavarna, jobban odalennétek érte, gerjednétek rá, ha kis tip-top csaj lenne reggel smink jó frizura, meg szexys öltözet? Vagy ez nem fontos annyi idő után és úgy szeretitek és vagytok oda érte ahogy van?
2012. márc. 1. 00:37
 1/6 Inkog Nito ***** válasza:
100%
Nekem a természetes lányok a hétköznapokban és a reggeleken is jobban tetszenek mint a műpi***ák.És most jöhet az a hülye duma hogy de ez csak kamu mert "a férfiaknak csak ezek a mű nők kellenek".Nők meg "nekem a belső számít" szöveget ontják ezerrel :D Nekem még egyik barátnőm se vett fel sexy fehérneműt,de ezt feleslegesnek tartom,mivel a végén úgy is bugyi és poló nélkül lesznek..ha érted mire gondolok :D
2012. márc. 1. 00:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én kb a 15-16. évem körül foglalkoztam különösebben a külsőmmel. Most reggelente kihúzom a szemem, simán megfésülködök aztán kész. De barátomnál még csak a szemem se húzom ki, csak úgy elfogadom meg kicsit el is várom, hogy neki úgy teccek ahogy vagyok. De azért néha meglepem egy babydollal. Csak kíváncsi voltam, hogy a fiúk/férfiak hogy állnak ehhez hozzá
2012. márc. 1. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Otthon teljesen mindegy számomra, hogy miben van, meg, hogy sminkeli-e magát, ha meg elmegyünk akkor is rá szoktam bízni, hogy kifesti-e magát vagy sem (általában akkor egy szolid smink, ha olyan helyre megyünk), meg persze alkalomhoz illó ruhát vesz fel:)
2012. márc. 1. 01:01
 4/6 anonim válasza:
Figyelj, manapság már örül a férfi, ha van normális, hűséges, rendes barátnője, nem az ilyen kis dolgok a fontosak!
2012. márc. 1. 01:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Én itthon is kifestem magam és normális ruhában vagyok, farmerban, tiszta, nem lógós pólóban. A férjem mindig megdicsér, hogy tetszem neki kifestve. Arra is ügyelek, hogy a körmöm is ápolt legyen és szőrtelenítek télen is. Ez szerintem személyiségfüggő, én magam miatt is szeretek normálisan kinézni, másrészt meg ha megyek valahová, akkor már nem kell fél órát tökölni, csak magamra kapok egy másik ruhát és indulás.
2012. márc. 1. 07:54
 6/6 Dottorre ***** válasza:
Én nem szeretem, ha a párom otthon teljes harci díszben díszeleg nekem. Én úgy szeretem, ahogy reggel kinéz, nem pedig úgy, ahol kicicomázza magát, ha megyünk valahova. De szerintem ez izlés kérdése. Ki így - Ki úgy szereti.
2012. márc. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!