Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarom megcsalni? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom megcsalni? Miért érzek így? Mit tegyek hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyok együtt párommal, igazi társszerelem a miénk (tudjátok ez a pszichológiai definíció h társszerelem meg szenvedélyszerelem) Jól együtt tudunk működni, közösek a céljaink, kiegészítjük egymást, harmonikusan élünk a hétköznapokban. Nemrég vettünk közösen lakást is.

Már a kapcsolat kezdetén sem volt meg az nagy lángolás, szenvedély, inkább barátság, bizalom, szeretet. Azért jöttem vele össze, mert láttam rajta hogy igazán szeret engem, lehet rá számítani minden élethelyzetben és a társam lehet.

Közösen végezzük az összes házimunkát, majdnem mindig ő főz vacsit, segít ha nem tudok valamit megcsinálni a számítógépen, ha elromlik a telefonomon a wifi, kérés nélkül odaadja az övét és ő meg használja addig a béna régi nem-okostelefont amíg az enyém szervízben van....

neki mindig szép vagyok, ölelget, mondja h szeret, leselkedik utánam amikor zuhanyzok, mintha nem látott volna már milliószor az évek alatt. :)

Egyszóval nagyon szerencsés vagyok.

Mégis egyfolytában azt érzem h meg akarom csalni.... :(( Nekem csak szenvedélyszerelmeim voltak előtte és nagyon hiányzik a lángolás, izzás, a megőrülés, a szenvedély... Nem akarom felrúgni az életünket és nem akarom elhagyni őt, vele akarok megöregedni (és ő is velem) csak egy rövid, szenvedélyes viszony hiányzik...

Mint írtam, a mi kapcsolatunkban sosem voltak ilyen erős érzelmek, a miénk tényleg a barátságon & összhangon alapszik... És ez nekem kevés... Lehet az is közrejátszik h párom nem túl attraktív... Persze én szeretem őt, de tényleg nem egy Adonisz... Túlsúlyos és nem is akar fogyózni... az ágyban jó vele, de nem érzek vonzódást a teste iránt...

Már több mint egy éve érzem h meg akarom csalni.... És próbáltam nem foglalkozni vele, de hiába nyomom el ezt magamban, akkor is bennem van és vágyom egy viszonyra.... Vagy ha nem is viszonyra, akkor egy vad szexre valakivel... Tudjátok, amikor megőrültök a másikért és szétszeditek darabokra... Amikor annyira kívánod a másikat hogy nem bírod ki és egymásnak estek valahol... Szétkarmolod a hátát, stb.. utána meg végigdumáljátok az éjszakát... Állandóan erre gondolok :((((

De nem akarom megbántani a jelenlegi párom, mert ő tényleg egy jó ember és megszakadna a szívem ha miattam lenne szomorú és iszonyatosan szégyellném magam...

Nem akarok szemét lenni vele és mással se akarok szemét lenni, aki esetleg azt hinné h köztünk lehet vmi, miközben én végig tudom h csak játszadozni kellett....

Mit csináljak? :(( Adjatok tanácsot kérlek! Miért érzek így? Mit csináljak hogy elmúljon??? :(((

Annyira rossz embernek érzem magam emiatt :(((((

24/L

2012. febr. 29. 23:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Köszi h a többség normálisan válaszolt! :)

Elgondolkodtam a dolgokon és volt egy-két komment, ami tényleg nagyon megfogott, ti leírtátok azt amit talán valahol én is sejtettem, csak még magamban sem mondtam ki...

Igen, én is úgy gondolom h ez egyszerűen ilyen, néha, egy hosszú kapcsolatban az ember vágyik valami változatosságra, valami újra. Valamelyikőtök írta, hogy sokszor előfordul ilyen, de az ember rögtön megbánná. Ezzel én is így vagyok. Tuti hogy rögtön megbánnám a dolgot! Írtam is hogy nem akarom elhagyni, vele akarok lenni.

Azzal is egyetértek maximálisan h valószínűleg mindenkiben vannak ilyen vágyak és hogy rajtunk múlik mit kezdünk vele.

Múlt héten találkoztam egy szingli barátnőmmel, és a beszélgetésünk elég sok mindenre rádöbbentett. Soha nem kockáztatnám a kapcsolatomat egy futó kalandért... Nagyon nem éri meg! És az is ritka, ha vki annyira megbízható, rendes, kedves, stb. párt talál maga mellé mint én. Vannak akik 37 évesen is még csak a fűvel-fával megcsaló, szélhámos pasikat találják meg.. Ok, hogy a szenvedély megvan, de arra hogy építesz fel egy életet? Ahhoz igenis egy társ kell...

Szóval rájöttem hogy meg kell becsülni amim van :)

Azt még azért mellékesen hozzátenném, mert páran félreértették: NEM rossz vele a szex, ilyen nem írtam! (szövegértés..?) Magyarul: mindig van orgazmusom, akárhányszor szeretkezünk (sztem ezt is elég kevés csaj mondhatja el magáról..)

A szenvedély, az a ruhaletépős-egymásnakesős, az nincs meg valóban. De attól még lehet jó a szex.

Köszi mégegyszer a válaszokat! :)

2012. márc. 12. 20:50
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát magadnak bemesélheted ezt, amit leírtál, de nekem tuti nem fogod... -.-

Na, minden jót!

2012. márc. 12. 22:22
 23/23 anonim válasza:
én is hasonloan érzek csak nem tudtam szavakba önteni. te de gyönyörüen szavakba öntötted az érzéseimet
2014. ápr. 22. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!