Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már álmomban is Őt látom, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk, szeptember óta nem találkoztunk az egyetem miatt. Ezalatt az időszak altt természetesen sms-ben, msn-en, facebook-on tartottuk a kapcsolatot, még ha voltak kisebb-nagyobb szünetek is. Nemrég otthon voltam és találkozni szerettem volna vele, hogy tisztázzam az érzéseimet, de ez nem jött össze, mivel nem egyszerre voltunk otthon... Hiszek a horoszkópban meg az Álomfejtésben, mind az álmaim, mind a horoszkóp alapján elnyomok magamban egy érzést. Ez természetes, mivel nem tudom, hogy kölcsönös-e. Mit tehetnék ez ellen a folytogató érzés ellen? Elmondhatatlanul vágyam rá, hogy együtt legyűnk, de sms-ben mégsem közölhetem vele az érzéseimet... Meg aztán a szemébe se tudnék nézni utána, ha válaszolna, bármit is. Én ezt már nem bírom. Valaki volt már hasonló helyzetben? Tanácsok?2012. febr. 29. 19:41
1/3 -=Koldus=- válasza:
Próbáld meg úgy intézni a dolgaidat, hogy tudj vele találkozni és mondd el neki az érzéseidet!
2/3 A kérdező kommentje:
a baj az, hogy leghamarabb június végén jöhet létre ez a találka, hacsak én nem megyek oda hozzá.... lehet, hogy előbb-utóbb ez lesz belőle :))
2012. febr. 29. 20:50
3/3 anonim válasza:
messze vagytok?....hmmm...nemtom....sztem vagy mond meg neki h valamit kozolni xeretnel s ha lehet vhogy talalkozzatok, vagy telon mond el...:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!