Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok ezt?

Figyelt kérdés

Egyik este amíg a barátom fürdeni volt, én felvettem a telefonját, mert be akartam állítani másnapra ébresztőórát, és azt láttam, hogy egy csajjal beszélget facebookon. Csak 3 mondatot olvastam el akkor, amiben azt írta, hogy még bármi lehet köztük, és a csaj egyenlőre ne írja le őt, mert a sors keze kiszámíthatatlan.

Mikor rákérdeztem, hogy mi is ez, akkor kiderült, hogy már több mint egy éve flörtölget ezzel a lánnyal facebookon, de sosem találkoztak, és sosem csalt meg.

Mivel nem bírtam aludni se, azzal telt az éjszakám, hogy elolvastam másfél évnyi flörtölést.

nagyrészt ártatlan dolgoknak tűnt, átlagos beszéletés, de voltak olyanok, amik szíven ütöttek. Például olyanokat írt, hogy "sokat gondolok rád" "hiányoztál" "puszi és álmodj rólam". És a legrosszabb, hogy a beszélgetés elején nem mondta el, hogy van barátnője, kb 1 hét éjjel-nappali üzenetezés után kérdezett rá a csaj, hogy van-e valaki, és erre azt válaszolta, hogy "igen, de csak megszokásból vagyok vele."

A csaj meg adott neki egy becenevet, és mindig úgy köszönt, hogy "Drága Bucikám", és érezhető, hogy teljesen odavoltak egymásért.

A barátom találkozni is akart ezzel a lánnyal, de szerencsére a csajban volt annyi bűntudat, hogy mindig azt mondta, hogy most nem ér rá, és így nem lett semmi... De mi lett volna, ha végülis összejön a tali?

Igazából nem csalt meg, és azt mondja, hogy csak engem szeret, és nem is beszél többet ezzel a lánnyal, és bármit megtesz, hogy megbocsássak, és hogy ez csak egy kis titok volt, amitől izgalmasabb lett az élete, de én átverve érzem magam, hülyét csinált belőlem, és nem tudok bízni többet benne.

Ti mit tennétek?

Én 22 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú és 3 és fél éve vagyunk együtt.

2012. febr. 29. 11:20
1 2 3
 21/30 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én fasziként tanácsolom Neked, hogy ne folytasd ezt, hiszen már Te magad is megadtad a választ saját magadnak: "nem tudok megbízni benne"...

Azzal egyetértek, hogy az embernek lehetnek titkai, de az egy éven keresztül húzódó flörtölgetés a párkapcsolatban egy kapcsolaton kívülivel nálam kimeríti ezt a fogalmat...

Hogy a csaj mit írt Neked, majdnem irreleváns: meg is történhetett volna, meg nem is. Sőt, akkor is megtörténhetett volna, ha azt írja korábban, majd pedig Neked, hogy "soha nem történt volna köztünk meg...". A lényeg, a srác tudta, hogy ezzel fájdalmat fog okozni Neked, mégis majd egy évig csinálta. Hibázni mindenki hibázik, mert emberek vagyunk, de vállalnunk kell a tetteinkért a felelősséget és a következményeket. Ami esetében az lenne, hogy elveszít Téged. TUDOM, hogy qrva nehéz, ha szereted, de ha megalázod magad, még ennyire sem fog tisztelni... 26/F

2012. márc. 2. 00:06
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kajli duma, h elfelejtett kilepni:D

Persze, ez mar csak igy megy, h beszelgetek a kiszemeltemmel mikor a baratnomnel vagyok es csak ugy lerakom a telefont:D

Kit nezel hulyenek?

Amugy szerintem nincs abban semmi, h beleneztel, megerte, mert igy legalabb tudod, h hanyadan alltok.

Jah es persze szakits ha birsz.

2012. márc. 4. 09:42
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek a kapcsolatnak itt a vége fuss el véle! Szakítanod kell, hisz ha nem teszed előbb utóbb megfog csalni és nem fogja érdekelni, hogy ott vagy neki. Jobbat érdemelsz, sokkal jobbat!
2012. márc. 4. 09:50
 24/30 A kérdező kommentje:
Ma 9:42: Szóval szerinted direkt beléptem a facebookjába, beléptem az üzenetei közé, elkezdtem nézni,hogy kivel beszél, és beléptem pont ebbe a beszélgetésbe, beleolvastam,és ezt mindet mialatt fürdött, mialatt álmos voltam, és miközben bíztam benne? Ez elég irreálisnak tűnik nekem, már bocsi. De hiszel amit szeretnél. Sajnos úgy történt ahogy mondtam, és talán azért hagyta úgy, mert soha nem nyúlok a telefonjához... vagy csak elfelejtette, mivel hajnali fél 4 volt.
2012. márc. 4. 10:03
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Lifeishard szavaiban komoly igazság van.. De abszolút átérzem a kérdező helyzetét is, mert szereted ott a rózsaszín köd, nem vagy képes józanul gondolkodni. Gondold át úgy a történteket mintha egy barátnőddel esett volna meg és ő kérne tőled tanácsot? Mit mondanál neki? Tényleg játszd végig ezt a jelenetet, függetlenedj el a helyzettől és képzeld el, hogy a legjobb barátnődnek adsz tanácsot... meg fogod kapni a választ!

Remélem boldog leszel olyas valaki mellett akiben megbízhatsz tisztel becsül és szeret.

25/F

2012. márc. 4. 10:10
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Lapát.

30F

2012. márc. 4. 10:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki.

Ha nem most és nem ezzel a csajjal, akkor 1-2-3 hónap múlva Brigivel, Zsanival, Krisztával...

28/n

2012. márc. 4. 10:20
 28/30 anonim válasza:
Tesztelgetned kéne a barátodat.. csak az a baj, hogy ezek után egyértelmű, hogy egy ideig "nem fog csajozni" de kitudja mi lesz hónapok múlva... A bizalom a kapcsolat alapja... és ő ezt ezzel elveszítette.. itt már csak rajtad áll, hogy hogyan állsz hozzá.( Én szakítanék a helyedben. )
2012. márc. 4. 12:55
 29/30 anonim válasza:

Én bocsi, de el sem olvastam a fő kérdést.

Igei alapokra helyezve mindent meg kell bocsátani, de ha elmész tanácsot kérni egy pszichológustól ő sem fog mást mondani...! Jó az neked, ha gyűlik benned más irányába a harag? Nem...sőt, magadnak teszed/okozod a legtöbb kárt.

Azért nem olvastam el a mellék magyarázatot sem, mert tök mindegy mit tettek ellened, akkor tudsz lélekben egészséges maradni, ha minden ellened tett vétket megbocsátasz.

2012. márc. 11. 05:09
 30/30 anonim ***** válasza:

Te 18-19 éves lány létedre összejöttél egy kiskorú fiúval? Csak röhögni tudok rajtad! És még 3 és fél éve nem jöttél rá, hogy ez egy oltári nagy hiba volt?! Olyan naiv vagy, hogy eddig észre sem vetted, hogy melletted csajozik 1000-rel és kiéli magát?

Így jár, aki kisfiúkkal kezd. Hahaha

2012. márc. 24. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!