Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok ezt?

Figyelt kérdés

Egyik este amíg a barátom fürdeni volt, én felvettem a telefonját, mert be akartam állítani másnapra ébresztőórát, és azt láttam, hogy egy csajjal beszélget facebookon. Csak 3 mondatot olvastam el akkor, amiben azt írta, hogy még bármi lehet köztük, és a csaj egyenlőre ne írja le őt, mert a sors keze kiszámíthatatlan.

Mikor rákérdeztem, hogy mi is ez, akkor kiderült, hogy már több mint egy éve flörtölget ezzel a lánnyal facebookon, de sosem találkoztak, és sosem csalt meg.

Mivel nem bírtam aludni se, azzal telt az éjszakám, hogy elolvastam másfél évnyi flörtölést.

nagyrészt ártatlan dolgoknak tűnt, átlagos beszéletés, de voltak olyanok, amik szíven ütöttek. Például olyanokat írt, hogy "sokat gondolok rád" "hiányoztál" "puszi és álmodj rólam". És a legrosszabb, hogy a beszélgetés elején nem mondta el, hogy van barátnője, kb 1 hét éjjel-nappali üzenetezés után kérdezett rá a csaj, hogy van-e valaki, és erre azt válaszolta, hogy "igen, de csak megszokásból vagyok vele."

A csaj meg adott neki egy becenevet, és mindig úgy köszönt, hogy "Drága Bucikám", és érezhető, hogy teljesen odavoltak egymásért.

A barátom találkozni is akart ezzel a lánnyal, de szerencsére a csajban volt annyi bűntudat, hogy mindig azt mondta, hogy most nem ér rá, és így nem lett semmi... De mi lett volna, ha végülis összejön a tali?

Igazából nem csalt meg, és azt mondja, hogy csak engem szeret, és nem is beszél többet ezzel a lánnyal, és bármit megtesz, hogy megbocsássak, és hogy ez csak egy kis titok volt, amitől izgalmasabb lett az élete, de én átverve érzem magam, hülyét csinált belőlem, és nem tudok bízni többet benne.

Ti mit tennétek?

Én 22 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú és 3 és fél éve vagyunk együtt.

2012. febr. 29. 11:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem,nem kéne ezt a kapcsolatot erőltetni mert szerintem ha ha a lány akarta volna akkor ott lett volna minden ami bele fér.22éves vagy biztos szép,és lesz több érdeklődő is irántad aki szeretni fog és nem átverni.Mert kicsit durva hogy azt írja csak megszokásból van veled,hiányzol stb,20éves még nem teljesen gondolkodik szerintem úgy mint te.

De te tudod ha látsz fantáziát még ebben a kapcsolatban akkor adj még egy esélyt csak le kell vele ülni mégis miért keresgél más nőt,valami hiányzik a kapcsolatban amit nem mer neked meg mondani és ha meg tudjátok ezt beszélni lehet hajlandó leszel rá és akkor már sinen vagy,ha ez a probléma nála egyáltalán.Remélem segítettem,szia

Sok sikert

2012. febr. 29. 11:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

"ha találkoztunk volna sem feltétlenül történt volna köztünk akármi"

Sem feltétlen? Ez nekem nem azt jelenti h "kizárt h történt volna vmi is". Inkább azt h "hát lehet h igen, lehet h nem".

2012. febr. 29. 11:52
 13/30 A kérdező kommentje:

Igen, ez a nem feltétlenül nekem is feltűnt. De azt hajtogatja a barátom, hogy nem akkora köcsög, hogy megcsalt volna...és csak azért kérte a találkozót, mert az is része volt az "illúziónak", és ezt az egészet csak a "vadászösztöne" miatt csinálta, de nagyon megbánta.

Bárcsak ne szeretném ennyire, és könnyen csak kidobhatnám :(

2012. febr. 29. 11:55
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem tudom, hogy az ébresztőnek mi köze van a fészbukhoz.

2.Azzal,hogy beleolvastál a levelibe még fel is jelenthet....

3.Ennyi eszed van...egy 20 éves pasi egy 18 éves lány agyi szintjén van.

4. Dobd a f*szba

2012. febr. 29. 11:57
 15/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Amint felemelten a telefont, és rámentem arra, hogy feloldás, nem a főmenü jött ki, hanem ez a beszélgetés. Azaz lusta volt kilépni is belőle, vagyis még akart írni neki az este folyamán...

Az, hogy feljelenthet, az elég érdekes, de az engedélye nélkül csak azt a 3 mondatot olvastam el, és mint írtam, a többit csak az éjszaka folyamán.

A 18 éves lány agyi szintje az mit jelent? :P

Tudom, hogy dobnom kellene, csak valami miatt nem megy :(

2012. febr. 29. 12:00
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "vadászösztön" de rossz szöveg:D

Ennyi erőből ha megcsalt volna, akkor is azt mondaná h jaj a vadászösztön miatt volt. Meg illúzió? Nekem 4 éve van bnőm, 25 vagyok, és mégsem vágyok más csajjal semmilyen illúzióra, vagy arra h flörtölgessek vele, mert elvégre azzal vagyok együtt, akit szeretek.

2012. febr. 29. 12:04
 17/30 A kérdező kommentje:
Egy dolog még érdekes nagyon és az az, hogy volt a beszélgetésükben egy hosszabb szünet (kb. 3 hónap), azaz addig egy szót sem váltottak. De akkor miért kezdődött megint újra?...
2012. febr. 29. 12:10
 18/30 anonim ***** válasza:
32%

Ez számomra a megcsalás egy szintje: érzelmileg tette, megtagadott a hátad mögött. Nem mondom, hogy azonnal lapát, de komoly retorziókat kell eszközölnöd, hogy a tiszteleted megmaradjon.

Feljelentés? Ugyan már... Megtehetné, de a válaszlevél alapján kiforgatható, hogy engedélyt adott a csaj. Komolytalan.

Azok akik azon pattognak, hogy lapát és kész, azok szerintem nem voltak még hasonló helyzetben. voltam a kérdezőéhez nagyon hasonló helyzetben, és pont azt éreztem, amit általában azok az emberek, akiket megcsaltak: pánik, dühroham, szakítani akarsz; amikor a hirtelen felindultság elmúlik, akkor az ember megpróbálja ignorálni az egészet. Persze nem lehet, meg amúgy is a legnagyobb hülyeség, de egyszerűen annyira sz*r érzés, hogy reflexből el akarjuk felejteni. Akárhol láttam ilyesmit, legyen az nő vagy férfi, ez mindig így történt! Úgyhogy az dobálózzon "nem igaz, hogy ennyi tartás nincs benned" jellegű mondatokkal, aki volt ilyen szituban, és volt ereje megtenni.

2012. febr. 29. 12:10
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
A csajt megtépném a pasit kirúgnám mint macskát szarni. :)
2012. febr. 29. 13:31
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Kell egy kis titok...legyen így.Megbeszélhették,h. mit mondjanak neked.Ne higgy a szavuknak.Az igazság az,h. valami hiányzott a kapcsiból neki, másképp nem dobta volna fel a beszélgetésuk.Az is lehet,h. taliztak...az is,h. nem.Ne keresd az igazságot.Ez a kapcsin olyan sebeket hagyott,h. ehet,ki se heveritek.Én adnék egy lehetoséget,és figyelném,tanult-e a helyzetbol.Vagyok neki annyira fontos,h. tobbszor nem kockáztatja a kapcsinkat.
2012. márc. 1. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!