Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MÉRT NEM LEHET NORMÁLIS PASIKAT TALÁLNI?
Figyelt kérdés
olyanokat,akik nem csúnyák nagyon, nem kövérek. átlagosak. akikkel ellehet beszélgetni, kedvesek. és nem csak lefektetni akarnak.
17/L
2012. febr. 28. 20:02
21/32 anonim válasza:
#18 vagyok
Sorolnál olyan tulajdonságokat amik fontosak tartasz amgadban, valamint egy fiúban erkölcsi és szexuális szempontból?
Most nem viccelődni akartam. :)
22/32 anonim válasza:
Én itt vagyok, de én is elvárok ám pár dolgot, pl. hogy értelmesen el lehessen beszélgetni a lánnyal, ez rendkívül fontos.
23/32 anonim válasza:
Lehet normálisakat találni, de a normális mindenkinek más.
Ezen az oldalon is vannak normális emberek.
Amúgy meg önkritikát kell gyakorolni, mert az, hogy ennyi bunkó van a világban, mindkét nem hibája.
24/32 anonim válasza:
Ha valaki kövér, az már nem is ember?
Gondolom apuci édes kicsilánya vagy, E mercivel a popsid alatt 17 évesen friss jogsival, virító szőke hajad van, hellokittys ruháid, és cuksimuksi szobád (vagy talán már házad).
Remélem valaki jól megrak.
25/32 A kérdező kommentje:
jó oké persze. tisztában vagyok azzal,hogy mindkét nemben vannak hatalmas s*ggfejek,de mivel én csaj vagyok ezért a pasik oldalárol ez jobban feltünik.
2012. febr. 28. 20:39
26/32 A kérdező kommentje:
20:38as kommentelőnek.. nem vagyunk kőgazdagok,sem szegények.. nem festem a hajamat,de még műkörmöm se volt soha. 12éve sportolok(judo).. és nem vagyok egyáltalán elkényeztetve. szóval jó lenne ha egy kicsit kedvesebb lennél.. mert látatlanban mindenki tud bunkó lenni,csak van aki ezt tolerálja,és van aki nem.. én az utobbiba tartozom.
2012. febr. 28. 21:05
27/32 anonim válasza:
Furcsa, hogy itt millió ilyen lány tűnik fel, a való életben meg szinte nem lehet ilyet találni, hiába jár nyitott szemmel és keres az ember...:(
28/32 anonim válasza:
#27 Számból vetted ki a szót! :(
29/32 anonim válasza:
De lehet. Csak rendkívül ritka. De van azért.
30/32 A kérdező kommentje:
najo tényleg kezdünk átmenni ilyen társkereső oldalba. :D
2012. febr. 28. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!