Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogyha még nem volt rendes barátnőm és nem csókolóztam?
Tokmindegy hanyeves vagy es hogy pasi vagy csaj....meg mindig jobb mintha osszevissza basz.. volna mindenkivel, hidd el. Soha nincs olyan hogy keso....majd radtalal a szerelem..hidd el barkit megkaphatsz, csakn legyen onbizalmad, pozitiv kisugarzasod, es mindenki lassa h hatalmas eletszeretet van benned...ennyi az egesz, tapasztalatbol beszelek, nincsenek lehettelenek.A tuerlmed majd meghozza gyumolcset:)
monkey
Mennyi idős vagy?Ha még tizenéves korod elején, közepén jársz, akkor ráérsz még ezzel foglalkozni.
Jó őket nézni, elismerem, mert boldogok, és ez sugárzik.
Ha találsz egy lányt, akit szerethetsz, akkor hidd el, téged fog a többi egyedülálló irigyelni:)
És nem ilyenkor nagyon nem gáz, és később sem lesz az.
Majd eljön az az idő is, amit vársz:)
én majdnem 20 évesen találtam meg a szerelmet, és előtte én se csókolóztam, 3 hónapja vagyunk együtt, és ha rajtunk múlik ez így is marad.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!