Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 17 évesen még nem volt barátnöm az baj? Még nem is csokoloztam szerintetek a lány nem fog hülyén nézni rám hogy enyni idösen még nem? :/
Figyelt kérdés
Helyes vagyok meg sok lánynak tettszem, de igazábol még csak msot kezdett érdekelni hogy legyen barátnöm és már teszek is érte!köszi:)2010. ápr. 8. 20:33
1/9 anonim válasza:
Nem nagy baj! Ha most értél meg rá akkor most. :)
2/9 anonim válasza:
No Problemo! simán ráérsz! nem vagy gáz! egyik spanom 19 és nem volt még csaja...csak egy guminöje van...Stefani...
3/9 anonim válasza:
Akinek ez probléma, az annyit ér, nem is érdemes foglalkoznod vele. Nem értem hogy egy új kapcsolat kialakulásánál miért van annak jelentősége, hogy előtte hány másik kapcsolatod volt, és hogy azokban mi történt :/
4/9 anonim válasza:
Nem baj
Nem fog :D
Stefani xD :D xD
5/9 anonim válasza:
nem baj az..:D
inkább jól tetted hogy nem a csajozás volt eddig a célod..
én is 17 éves vok lány és nem volt soha senkim..
bár lett volna de nem volt szerelem így nem mentem bele
úgy hogy emiatt nem kell idegeskedni..:D
8/9 anonim válasza:
szerintem nem gáz sőt vannak olyan csajok hiddel akik pont az olyanokra vadásznak mint te.
csak meg kell találnod egy olyet vagy találtasd te meg magad
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz :)
Az én barátomnak sem volt még előttem senkije és nem is nagyon csókolózott mással (18 éves) és én kifejezetten élveztem "megtanítani" hogy hogyan csókoljon jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!