Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz hogy beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy beleszerettem egy örömlányba?

Figyelt kérdés
Nagyon jól néz ki , és nem utcaszéli.
2012. febr. 28. 08:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 8

A gond csak az, hogy a pretty woman egy film, a valóságban egy kurv@ egy ilyen szituációt a végletekig kihasználna, kipréselné az összes pénzt a srácból (mert feltételezem nem milliárdos, mint Edward Luis a filmben...) majd eldobná.

2012. febr. 28. 20:21
 12/15 A kérdező kommentje:
És szerinted van olyan hülye aki az összes pénzét elköltené egy k**vára
2012. febr. 29. 01:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lesz egészen biztos, hogy van.
2012. febr. 29. 08:10
 14/15 anonim ***** válasza:

#11-es

Ebben van igazság amit írsz,ezt csak példának szántam a Pretty Woman-tott ugyanez volt a szitu.

Nehéz ügy igen,próbálja meg kipuhatolni,mennyire kapható rá,meg milyen a csaj.

És ha ki tudja szedni onnan és jól megvannak akkor happy.

De ha meg se próbálja,akkor ott lesz ez az önmarcangolás,hogy mi lett volna ha.......

2012. febr. 29. 09:40
 15/15 zsáklin0523 válasza:

Szia el mondom tapasztalataimból hogy ez nem gáz ha szereted. Egy ilyen lány nem átlagos, sajnos átlagon felüli!

Ő s tud olyan lenni mint mindenki más. Egy ilyen lány csak a boldogságot keresi ha meg unta a munkát. Én például boldog párkapcsolatban élek ugy mint mindenki más és boldog vagyok. minden házi munkát el végzek. Ne fél mindent meg lehet próbálni csak ara vigyáz minden öröm lány rafinált ere vigyáz. puszyka

2012. márc. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!