Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de nem tudom ő is így érez-e viszont bevallani nem merem. Mit tegyek?
Van egy srác... közös ismerősünk által ismertük meg egymást kb. 3éve... Már akkor is felfigyeltem rá a külsője miatt:$... azóta többször találkoztunk, társasággal és társaság nélkül is (szóval kettesben)... Eleinte csak beszélgettünk... mindig volt közös téma stb... Nem egészen fél éve viszont amikor találkozunk mindig megölel aztán a találkozó alatt is folyamatosan ölelget, puszilgat... és elcsattant már 1-2 csók is... Sokat beszélünk interneten keresztül is általában ő keres... van, hogy csak eszébe jutok és ír egy sms-t vagy felhív... De nem tudom, hogy mit is érez irántam?! Amikor felhoztam neki a kapcsolat témát akkor terelt vagy azt mondta, hogy még élni akar hiszen a 'tizenéves kor' erről szól... De mindig mellé tette, hogy többet érez irántam...csak nem akar még komoly kapcsolatot... Ebben lehet valami vagy csak jólesik neki, hogy van valaki akivel 'szórakozhat'?
a srác 19, én 17 vagyok...
Első: Igen tuti ki akar nyírni én is pont erre gondoltam...:D:D:D
Második: És mi van akkor, hogy ha még szűz vagyok és nem úgy akarom elveszíteni a szüzességem, hogy benne van,hogy nincs folytatása az egésznek?:D
Akkor így jártál. Miért, hogy akarod elveszíteni?
Továbbá ő tudja, hogy szűz vagy? Mert lehet csak meg akar dugni. Nekünk fiúknak ez ilyen perverziónk, hogy jó dolog megrontani a lányokat:P
20/F
Hát leginkább úgy,hogy olyannal legyen akivel együtt is vagyok...:D
Amúgy igen tudja...:D Hát mit ne mondjak nagyon örülök a perverziótoknak...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!