Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajban vagyok, mit csináljak ezzel a csajjal?

Figyelt kérdés
Elég durva kérései vannak hozzám, de nemigazán szeretném teljesíteni, hogy tudnám megúszni ezeket, úgy h közbe neki ne tűnjön fel h én nem akarom ezt? :O :$
2012. febr. 27. 23:59
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
:D amig nincs jobb :|
2012. febr. 29. 20:59
 32/38 anonim ***** válasza:
Ez legalább egy belevaló csaj! Nem egy papucs pincsi, mint a mai nők egy része!
2012. márc. 5. 13:01
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem küldenék meztelen képet a barátomnak, pedig már 4 éve együtt vagyunk, bár nálunk fel sem merült soha ez... ha szeretne látni, akkor itt vagyok, minek kellenek azok a képek? Jaj te, főleg hogy még egyszer találkoztatok.. ennyire azért ne bízz meg benne, és ha olyan jó lenne a kapcsolatotok, nem félnél tőle, hogy ott hagy... Miért nem hagyjátok ezeket a gyerekes dolgokat, személyesen, élőben fedezzétek fel egymást, ne ilyen buta dolgokkal...
2012. márc. 5. 13:03
 34/38 anonim ***** válasza:

:DDDD

hát te elég idióta vagy hallod...

én ehhez nem tudok értelmes választ fűzni, mivel a problémád is értelmetlen.

Már ne is haragudj!!

2012. márc. 5. 13:10
 35/38 anonim ***** válasza:
Remélem Te is kértél képet cserébe... ha igen, töltsd fel ide :D
2012. márc. 5. 13:17
 36/38 A kérdező kommentje:
Nem töltöm, nem szabad :P
2012. márc. 5. 15:44
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőség merült fel bennem. Kérj te is valami extrém képet tőle, s ne csak egyet. Tudod valahogy így: egyet ő küld egyet te.

A másik kérj tőle személyes találkozót, hogy csináljátok meg együtt ezeket a képeket. S mond azt, hogy egyedül már unalmas fotózgatnod, ketten mégiscsak érdekesebb lenne. S ha nagyon akar valamit tőled bele megy és nyertél ha meg nem akkor pedig le fog állni.

2012. márc. 12. 13:43
 38/38 anonim ***** válasza:
Egyszer én is így gondolkodtam, de aztán rájöttem: aki csak ezért áll szóba velem, az lehet bármilyen gyönyörű, okos, érdekes stb., semmire sem megyek vele. Nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokból NEM kapok semmit?
2012. okt. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!