Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok, mit csináljak ezzel a csajjal?
Figyelt kérdés
Elég durva kérései vannak hozzám, de nemigazán szeretném teljesíteni, hogy tudnám megúszni ezeket, úgy h közbe neki ne tűnjön fel h én nem akarom ezt? :O :$2012. febr. 27. 23:59
11/38 anonim válasza:
Hát haver, bocs hogy ezt mondom de csak szórakozik a csaj. Kérj te is ehhez hasonló képeket és ha nem hajlandó küldeni megmondod hogy akkor ő se kap.:P Am szerintem a barátnőivel együtt csak röhögnek rajtad.
12/38 anonim válasza:
hülye vagy ha küldtél 1 intim képet is magadról, zsarolhatóvá tetted magad.
14/38 anonim válasza:
élőben találkoztál már vele?
lehet, h nem is nő csak vmi perverz férfi.
15/38 A kérdező kommentje:
Jah, 1x már taliztunk :)
Csak nem akarna zsarolni :O :|
2012. febr. 28. 00:11
18/38 anonim válasza:
Aztán pár nap múlva nehogy a napiszaron lásd vissza. Máskor ne legyél ennyire naív!
19/38 anonim válasza:
"Hááát kért pucér képet, azt se szerettem volna küldeni de végül is muszály volt :|"
MuszáJ? Olyan nincs, ha te nem akarsz valamit akkor nem akarsz. Vagy megfenyegetett valamivel? :O
20/38 anonim válasza:
Szerintem végy fel egy testdublőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!