Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajban vagyok, mit csináljak ezzel a csajjal?

Figyelt kérdés
Elég durva kérései vannak hozzám, de nemigazán szeretném teljesíteni, hogy tudnám megúszni ezeket, úgy h közbe neki ne tűnjön fel h én nem akarom ezt? :O :$
2012. febr. 27. 23:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Te jóóóó isten, egyszerű a megoldás a következő kérésnél közlöd vele, hogy bocs takarodj a pcsába ;). Aztán törlés tiltást áldás békesség mindenkire! :D

Istenem...

2012. febr. 28. 06:18
 22/38 anonim válasza:
41%
Barátom... Lődd tartkón magad! Nem lehetsz ennyire p*na. Te sem nevezheted magad Alfa himnek, inkább egy kis pincsi kutyának.
2012. febr. 28. 09:26
 23/38 A kérdező kommentje:

Deha nemet mondok, lehet elveszítem, azt meg nem akarom :S

Olyan ötlet kéne amivel elkerülhetem ezeket a szitukat és nem tűnik fel neki.

Minthogy pl pont akkor kell mennem, csak nem ennyire feltűnő. :D

2012. febr. 28. 11:03
 24/38 anonim válasza:
Na szevasz! No komment. Mondd meg neki, hogy ez téged zavar, és nem tetszik... És ne várja, hogy eleget tegyél a kéréseinek. Ha nem tetszik neki, akkor meg tipli... Legalább 3-4 milliárd másik nő van még rajta kívül, szóval... De te érzed.
2012. febr. 28. 15:26
 25/38 A kérdező kommentje:
De abból a 3-4 milliárdból nehéz kifogni ilyen jó csajt :$ :)
2012. febr. 28. 15:30
 26/38 anonim válasza:
Te csak azt gondolod... De ha ilyen töketlen vagy, akkor biztos. És bocs, nem sértegetni akarlak. Azt ugye tudod, hogy a nő csak játszadozik veled? Aztán ha rádunt, akkor mész a süllyesztőbe, és talál egy másik balekot. Ezért jobb megelőzni a bajt. Te vagy a férfi? Akkor viselkedj is úgy!!!!!
2012. febr. 28. 17:32
 27/38 A kérdező kommentje:
Én csak azt gondolom? :O Ezt h érted, mutass akk párat, hagy válasszak. :)
2012. febr. 28. 18:33
 28/38 anonim válasza:
Úgy értem, hogy az utcák, kávézók, bárok, szórakozó helyek tele vannak jobbnál jobb csajokkal... Csak te leragadtál ennél az 1 lánynál, aki úgy játszik veled, ahogy akarsz.. De ha neked ez így jó, akkor nekem még jobb... Ha gondolod írj 1 privit, és felvilágosítalak... Van hova fejlődnöd :D
2012. febr. 28. 20:32
 29/38 A kérdező kommentje:

:O De róluk nemtudom h milyenek, lehet h unalmasak... :|

Én az érdekes csajokat szeretem :P

Ahhoz meg h ott találjak 1-et, megint egy csomóval meg kéne ismerkedni, ami sok idő.... :|

2012. febr. 28. 20:42
 30/38 anonim válasza:
Ehhz már nem tudok mit hozzáfűzni...no komment... Akkor hagyd, hogy tovább játszadozzon veled a csajod!
2012. febr. 29. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!