Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha barátnőtök házasságig nem szeretne szexelni?
Kicsit off leszek. Hát, nekem előírja a vallásom, hogy így éljek, szex nélkül. (Hozzáteszem, amikor vallásos lettem, már rég nem voltam szűz, úgyhogy eleve buktam a dolgot.) Ezt az egy dolgot nem tudom a hittételeinkből elfogadni, hiszen felnőtt ember vagyok, vannak vágyaim. Ezzel együtt is tizedannyi pasival feküdtem össze kb, mint más lány az én koromban. Jelenleg is rendszeresen van szexuális életem, időnként elmegyek, meggyónom. Szegényebb lenne az életem szex nélkül, és nem is volt még olyan pasim, aki ezt vállalta volna. Amúgy ha én pasi lennék, én sem bírnám ki szex nélkül.
28/N
Szerintem egy pasi nem bírná ki évekig szex nélkül. Szóval vagy elvenné azonnal feleségül, vagy valahogy mégis lefeküdnének vagy pedig megcsalná.
28/N
Nagyon különleges és gyönyörű lánynak kellene lennie ahhoz hogy ne álljak tovább:)
Szóval valszeg otthagynám.
Abban a pillanatban búcsúznék tőle.
Mégpedig azért, mert ez így egy beteges dolog, és ha ez van vele, biztos, hogy más baj is lesz.
Régen is azért működhetett csak ez, mert a lányok 14 éves korukban értek, 16 éves korukban házasodtak, azt a 2 évet meg kibírták, és utána esztendőre szültek is. De ma 13 évesen érnek és legkorábban 26 éves korukban házasodhatnak (úgy, hogy gyerek is foganhasson utána rögtön).
Ez meg így már nem működik.
Szerintem ezt egy pasi úgyse fogadná el, bár látszólag lehet, hogy beletörődne. De egész biztos nem mondana le arról, hogy megváltoztassa a nő hozzáállását, folyamatosan próbálkozna.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!