Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ti barátnőtök mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti barátnőtök mennyire apuci kislánya?

Figyelt kérdés

24 évesen még nem tud leszakadni az apjáról. Mindent apucival csinál, vele vásárol, vele főz, vele beszéli meg a gondjait, vele veszi a melltartóját stb. Ha ott vagyok náluk, akkor azt kell néznem hogy le se veszik a kezüket egymásról, egy tapottat se mennek egymás nélkül.

Érdemes ezzel a csajjal hosszú távra tervezni? Én egy kapcsolatot két emberrel tervezek el és egy harmadik már egy kicsit sok, pedig a barátnőm eléggé elém helyezi az apját. Még a holnapi talinkat is lemondta, hogy vele lehessen. :( :S

2012. febr. 13. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kicsit furán hangzik. Vagy csak túlzol.
2012. febr. 13. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ajánlom figyelmedbe az első írást

2012. febr. 13. 17:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem túlzok esküszöm, a melltartóssal ráadásul ma húzott fel.

Beszéltük hogy összeköltözünk, de azt mondta hogy nem akarja megbántani az apját. Most mit csináljak??

2012. febr. 13. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Durván hangzik: hagyd ott.

Ha ilyen kislány, akkor nem tud a TE társad lenni?

Anyukával mi van? Elváltak, vagy meghalt?

2012. febr. 13. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Dehogy, anyuka él és virul, de őt valahogy észre sem veszik, úgy kezelik mint egy gyereket. Pedig ő tényleg normális ember lenne.

Nem tom... Jó fej a csaj, de így...

2012. febr. 13. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Mondhatjuk azt, hogy patológiás családszerkezet?

Akarsz ebben résztvenni?

2012. febr. 13. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ebből is én jövök ki rosszul, mert ők ezt normálisnak tartják. Nem fog ez már változni igaz?
2012. febr. 13. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom igazából tényleg drasztikus dologról van szó, vagy csak te látod annak, mert ez csak a te szemszöged.

Vannak apás lányok, én is az vagyok.

Ráadásul,mivel alig 3 hetente látom a munkája miatt, még jobban igénylem a vele töltött időt, amikor csak lehet.

Szeretek vele vásárolni menni, megbeszélni a gondjaim, bármit kérdezhetek, nagyon jókat nevetünk együtt, persze azért nélküle intézem a dolgaimat, de tudom hogy " ott van mögöttem".

Egyszerűen lehet, hogy csak arról van szó, hogy szereti az apját. Ha így van, és tényleg csak arról van szó, hogy különlegesen jó vele a kapcsolata, akkor inkább örülj, mert nem fogja benned az apját keresni, vagy amit nem kapott meg. Minél jobb valakinek az apjával való kapcsolata, a párkapcsolatban a lány annál jobban kijöhet a barátjával. Fiúknál fordítva szintúgy.

Szerintem, ha ennyire zavar, ülj le vele, és mond el ezt neki, hogy bánt. Nyisd ki a szádat, mert néma gyereknek...

2012. febr. 14. 15:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!