Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan viselkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan viselkedjek? (Story lent. )

Figyelt kérdés
1 éve találkoztam egy pasival. Az a tipusú pasi akit nagyon nehéz "megszerezni" ezért mindent megtettem a siker érdekében . Sokat együtt voltunk barátként és mesélt nekem, hogy milyen nők tetszenek neki Pl: bevállalós lányok( volt barátnőkről stb mesélt történeteket.) Szépen lassan összejöttünk és én elkezdtem úgy viselkedni ami neki az álomnő. Idáig mindent barátnőjét hamar megcsalta , elhagyta kivéve engem. Szóval bejött ez a viselkedés csak az a baj, hogy számomra ezek szerepek és én nem ez vagyok. Ó úgy van vele ha elmegyünk valahova akkor "úrinőként" kell viselkedni amugy szerintem meg néha kicsit ribancos viselkedést vár el főleg szex terén( utcán ahol látnak, kocsiban stb..) Alapvetően gátlásos és félénk voltam de vele bármit megteszek. nem igazán tudom ezt a 2 viselkedés formát össze egyeztetni. Ráadásul sokszor szex után rosszul vagyok magamtól, hogy mit/hol/hogyan csináltam. nem szeretném elveszíteni őt, de kezdem már nem bírni ezt. vagy változzak "vissza" 1 év után. Tűz és víz aminek hisz és ami vagyok.
2009. jún. 7. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon megértelek és ne vedd sértésnek, de sajnállak.Nagy hibába estél.Egyszer jártam így...annyira meg akartam felelni Neki, hogy azt lestem mi az ami nagyon bejön neki.Olyan lettem.Totális ellentétje az énemnek.Aztán úgy 1 év múlva összeroppantam.Sokáig tartott helyre rakni magam, már azt sem tudtam melyik az igazi énem.

Légy önmagad, ahogy írod már te sem nagyon bírod ezt.Szeret téged, lehet nem fog emiatt lelépni, ha igen akkor is Te jársz jobban, hidd el.

2009. jún. 7. 23:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Hadd szóljak hozzá én is, mint aki a másik oldalt képviseli. Nekem is volt (nemrég szakítottunk, 3 év után) egy kedvesem, akit nagyon szerettem, de többnyire azért, mert olyan volt, amilyen nekem megfelel, és csak később derült ki mindkettőnk számára egyértelműen, hogy ez valójában nem önmaga, csak nem akart konfliktust a kapcsolatban. Szintén hasonló a helyzet, ilyen-olyan jelekből leszűrte, hogy nekem mi az ideális, milyenként tarthat meg, de sose mondtam neki, hogy legyen ilyen, különben most azonnal elhagyom. Így viszont, hogy sokáig elnyomta önmagát, olyan erővel akar kitörni a szabadságvágya, hogy az már nekem is sok, és végülis szakítottunk közös megegyezéssel, hogy 'nem illünk össze'. Szerintem ha a barátodnak van egy csöppnyi esze, rájön, hogy nem várhat el ilyet egy nőtől se, hogy legyen más, mint amilyen... Ha meg önmagatokként nem tudtok - kellő kompromisszummal - együtt lenni, akkor jobb minél előbb véget vetni a kapcsolatnak, mert aztán csak egyre rosszabb lesz, mert a ragaszkodás nem szűnik, csak fokozódik idővel. Persze fájdalmas dolog, mindkettőnknek fáj, hogy ezt tudatosítottuk, hogy nem megy a kapcsolat együtt, még ha szeretjük is egymást.
2009. jún. 8. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!