Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 30 éves férfiba (nincs családja meg úgy most senkije) én 18 éves vagyok. Felejtsem el, vagy lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 14:15
11/25 anonim válasza:
Ez nem olyan eget rengető korkülönbség. Egy barátnőm is 18 volt, amikor összejött egy akkor 30 éves férfivel, és már 9 éve együtt vannak.
12/25 A kérdező kommentje:
hát megölelni nem szoktuk egymást, de ő mindig olyan kedves és ahogy mosolyog... elolvadok! :D Egyszerűen... nemtudom.. tökéletes :(
2009. jún. 7. 14:29
13/25 anonim válasza:
Mosolyogj Te is. Néha kicsit bujj hozzá, hajtsd a fejed a vállára "poénból". Nem fogja elhúzni magát hidd el.
14/25 A kérdező kommentje:
Ezt megpróbálom :)
2009. jún. 7. 14:46
15/25 anonim válasza:
Sok sikert kívánok hozzá. Lehet, hogy ő is bizonytalan...nem tudja mit gondolsz róla. Lehet, hogy odabújsz, aztán egy jó kis csókolózás lesz a vége. :-)
16/25 A kérdező kommentje:
Hm... hát az jó lenne ;o)
2009. jún. 7. 14:54
17/25 anonim válasza:
én 17 vagyok, a párom 29 és nagyon jól megvagyunk már fél éve. nem hinném, hogy számít a korkülönbség. sok sikert!:)
19/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
2009. jún. 7. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!