Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
A barátomnak lány haverjai vannak, az egyik legjobb barátja is lány. Ritkán vagyok féltékeny, és most a lányra az vagyok. A barátom nem tud róla, hogy az vagyok. Írja nekem, hogy ma találkoztak, meg hogy jól telt a napja 13-tól 15-ig. Én próbálok nem kibolruni, mert nekem is van fiú haverom, de sajna akaratlanul is bunkó voltam vele. itthon sírok ilyen HÜLYESÉG MIATT. Nem tuodm, mit kellene neki mondanom. Mert ha azt mondom hogy rosszul esik, hülyének nézne jogosan.
2012. febr. 26. 21:02
 1/2 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Mondd el neki, hogy féltékeny vagy rá, és mondd el azt is hogy miért. Megnyugtat majd és kész.

Mellesleg ha féltékeny vagy, akkor a barátodban nem bízol eléggé.

2012. febr. 26. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha szeret akkor úgysem csal meg, nem lenne olyan hülye, de amúgy az én barátomnak is nagyon sok csaj haverja volt, és nekem sem tetszett túlzottan a dolog, egyszerűen nem bírtam vele megbarátkozni.

Szerintem beszéld meg a pároddal ezt az egész csaj haveros dolgot. A féltékenység meg csupán annyit tesz, hogy szereted és félsz elveszíteni (:

2012. febr. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!