Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mire gondolnál ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mire gondolnál ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Küldtem a páromnak egy smst.amiben csak annyi állt hogy hiányzol felhívhatlak?meg is kaptam az értesítést hogy megkapta,de rá 10 percre már ki volt kapcsolva.
2012. febr. 26. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

ó hát akkor másik csaj is lehet a dologban

Ha napok óta nem beszéltetek és ő nem kereset akkor vagy még ideges vagy pedig épp mással van. Az ilyen rejtélyes módon azonnal lemerülő telefon add okod a gyanúra

2012. febr. 26. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Akkor van rá sansz,hogy ő még mindig be van rád rágva...
2012. febr. 26. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
arra gondolnék, hogy majd visszahív, ha látta, hogy írtam neki/kerestem - nem kell többet mögélátni, mint amennyi a dolog valójában
2012. febr. 26. 19:04
 14/18 A kérdező kommentje:

ma 19:03

De tegnap éjszaka még ő hívott fel,teljesen jó kedvüen!!!ezért nem értem!!

2012. febr. 26. 19:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csinálj semmit(bár tudom,hogy nagyon nehéz megállni),ezek után várd meg,hogy ő jelentkezzen.
2012. febr. 26. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg ne hergeld magad előre.Majd meglátod,hogy nem lesz semmi gond :)
2012. febr. 26. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
akkor tuti csajozik
2012. febr. 26. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
85%

Lehet hogy lemerült, könyvtárban volt vmi csendes olvasózónában ahol tilos telefonálni stb. vagy van valami gubancos dolog, amiért éppen nem tudott beszélni. Nekem is volt olyan, hogy kikapcsoltam, mert találkoztam egy ismerőssel egy kávé erejéig, de úgy összevesztünk, hogy mikor anyukám felhívott félreraktam, majd kikapcsoltam, mert előbb le akartam zárni az ismerőssel a ronda konfliktust. Viszont ha vmi ehhez fogható dolog történt a pároddal, az elfoglaltsága után visszahívhatott volna.

Egyébként halk megjegyzés: sok párom volt már, és aki igazán szeretett, az 24 óránál tovább nem bírta ki, hogy ne érdeklődjön a hogylétem felől, pláne ha sms-t küldtem neki, beszélgetési szándékkal. Volt olyanom egy aki állandóan lerázott és utólag kiderült hogy csajokkal volt meg buliban ahova engem nem akart hívni, meg mással randizott meg ilyesmik :)

ÉS még valami, valamelyik nap egyik srác évfolyamtársammal csevegtünk, amikor sms-t kapott, megnézte, cicceggett és némára vette a telefont. Kiderült hogy a csaja irkált neki de nem volt kedve válaszolni. Szép kis srác.

Talán ideje más fiú után nézni aki többre tart téged mint ez a mostani aki önként nem keres napokon át.

22L

2012. febr. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!