Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mire gondolnál ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Küldtem a páromnak egy smst.amiben csak annyi állt hogy hiányzol felhívhatlak?meg is kaptam az értesítést hogy megkapta,de rá 10 percre már ki volt kapcsolva.2012. febr. 26. 18:50
1/18 anonim válasza:
Nem kell rögtön arra gondolni,hogy miattad kapcsolta ki.Le is merülhetett az a telefon...,vagy csak nem volt térerő.
3/18 A kérdező kommentje:
ma 18:55
Persze pont amikor írtam az sms-t.nem szokott neki lemerülni mert soha nem várja meg,ha már félig le van merülve akkor tölti egyből.tudom.
2012. febr. 26. 18:56
4/18 anonim válasza:
Miért írtál neki üzenetet, hogy felhívhatod-e? Na de a lényeg nem is ez, lehet fontos ügye volt és pont ezért, lehet annyi az egész, hogy nem akarta, hogy fontos ügy közben zörögjön a zsebébe a telefon, esetleg nem volt ott idő vissza írni, hogy 'Persze drága kicsi mindenem, hívjál csak' Majd elmondja :) Nem kell ennyire aggódni :) 14L
5/18 anonim válasza:
Az, hogy megkapta, az azt jelenti, hogy el is olvasta? Mert szerintem ezek az értesítések úgy működnek, hogy sikeres a küldés, akkor neked jelez, de nem jelenti azt, hogy el is olvasta. Nem?! (ezt tök laikusan kérdem). Egyébként szerintem semmi vész, én is idegeskednék, tuti, de tényleg nincs rá ok, valószínűleg csak lemerült, vagy még el sem olvasta.
6/18 anonim válasza:
Vagy tárgyaláson volt, ahol nem sms-ezhet és nem is telefonálhat, így akarta elkerülni, hogy még egyszer megzavarja a tárgylást.
Egyébként, ha nem válaszolt, miért hívtad fel?
Vagy miért kérdezted meg, hogy hívhatod-e ha nem érdekelt a véleménye?
8/18 A kérdező kommentje:
ma 18:58
azért írtam neki mert múltkor össze vesztünk,de azóta kibékültünk és megbeszéltük hogy pár napig nem hívjuk egymást hogy lenyugodjanak a kedélyek.de úgy látszik ő még nem nyugodott le.
2012. febr. 26. 18:59
9/18 anonim válasza:
Ez ma történt?Mert akkor kicsi az esélye,hogy éppen tárgyaláson lenne... Amúgy igen,engem is bosszantana a dolog.Viszont ha előled akart volna rejtőzködni,akkor nem az sms előtt kapcsolta volna ki a telefont,hanem még hamarabb.Együtt éltek amúgy?
10/18 A kérdező kommentje:
azért nem is értem mert tegnap még ő hívott fel engem éjszaka,amin meg is lepődtem,de ami még jobban meglepett az az hogy most meg nem veszi fel.nem nincs semmi féle tárgyalás,pláne nem vasárnap,és tudom hogy ha a telefonja félig le van merülve már egyből dugja töltőre és nem szokott olyan helyre járni vagy is ott nincs olyan hely ahol ne lenne tér erő.
2012. febr. 26. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!