Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire számítsak? Azt mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak? Azt mondta hogy vmit tervez már egy ideje. Éa virág is jár mellé, de nem a virág lesz a lényeg.

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 06:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

megkéri a kezed?

am könnyebb lenne megtippelni ha kicsit írnál magatokról... :)

2009. jún. 7. 06:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát fél éve járunk, de már a báttyám révén ismerem 4 éve.

Szerelmesek vagyunk. Vele vesztettem el.

Én 17 vagyok, ö pedig 20.

2009. jún. 7. 07:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a szerelmét szeretné kimutatni. Nagyon romantikus. Várd ki. Tudom, hogy nem könnyű és kíváncsi vagy.Írd majd meg mi volt? Drukkolok,hogy romantikus dolog legyen.
2009. jún. 7. 08:24
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Gondolatolvasók jelentkezését várod? :)
2009. jún. 7. 08:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem akkor is gyűrűt kapsz. :P

első

2009. jún. 7. 09:03
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat,

Ö tényleg egy romantikus bár belöllük van a kevesebb

sajna

Szeretem. söt szerelmes vagyok

És megirom hogy mi is az a meglepi.

2009. jún. 7. 09:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen fél év után egy lánykérés kicsit korai, de ezt neked kell érezni, hogy mire készül. Vagy egyszerűen nem parázni rajta, majd alakul úgyis:)
2009. jún. 7. 09:14
 8/14 A kérdező kommentje:
DE HA NEM GYÜRÜ LESZ ÉN ANNAK IS ÖRÜLÖK.
2009. jún. 7. 09:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Fél év után, 20 évesen nem fog eljegyezni egy 17 éves lányt, efelől megnyugodhatsz. Szerintem valami überhiperromantikus estét gyárt neked. Mindenesetre tegyél félre valami nagyonszexi cuccot.
2009. jún. 7. 10:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja, lehet, hogy egy nyaralást tervez, lehet, hogy valami nagy bejelentésre készül (el akar jegyezni - még nem egyenlő azzal, hogy rögtön ki is nyitja a kis dobozkát, vagy szeretne veled összeköltözni - még nem egyenlő azzal, hogy fölvirítja a kulcsot előtted), lehet, hogy csak egy szerelmi vallomást akar mondani, lehet, hogy valóban gyűrűt kapsz, az is lehet, hogy mindez zagyvaság, mert csak a kíváncsiságodat akarja hergelni vele, és pont azt akarja elérni, hogy valami nagy dologra számíts. :)
2009. jún. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!