Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ábrándulok ki minden lányból akibe beleszeretek?
Elég csapongó vagyok,és egyfolytában szerelmes,nagyon feltüzelt tudok lenni,és imádok udvarolni, csak az a baj,h magát az udvarlást élvezem. És amint eljutok a válaszpontra, vagyis amikor kiderül h tetszem e neki.....akár összejövünk,akár elutasít,mindkét esetben alább hagy az érdeklődés részemről....
Ha visszautasítanak,akkor egyszerűen kiábrándulok a lányból és keresek másikat,én ha kisebb elutasító jeleket látok egy lányon,már attól kiábrándulok belőle,mondjuk ez azért jó,mert így még soha nem volt bánatom emiatt:)....Ha meg összejövök a csajjal,mindig megunom egy idő után....és utólag mindig rájövök,h valójában egyik lányba se voltam szerelmes,csak fellángolás...Ezért hát gyakorta teszem fel magamnak a kérdést:Miért nincs egy lány se huzamosabb ideig az életemben?
Mégjó,hogy a visszautasítás után kiábrándulsz.Ez teljesen normális.
Majd egyszer te is szerelmes leszel,és nagy eséllyel nem szeretnek viszont,mert ilyen az élet XD
Aki mer az nyer...(vagy nem)
Próbáld meg hátha, ha meg nem akkor úgy is mindegy hisz kiábrándulsz belőle....azt keresel mást..amúgy meg ehez idő kell hogy jobban megismerjétek egymást. Aztán minden könnyebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!