Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választani kellene, ki haljon meg, te vagy a szerelmed?
Nekem a munkám is olyan, hogy ha kell életem kockáztatásával is meg óvok egy idegen ember életét. Voltam már ilyen helyzetben és nem gondolkozok egy percig sem megyek előre és kész lesz ami lesz módon, majd ha túl vagyok rajta akkor gondolkozok, hogy meg is pusztulhattam volna de nem érdekel. Szerinted a szeretteimért és a szerelmemért akik fontosabbak az életemnél mit tennék meg, ha nem ezt.
2012. febr. 25. 21:18
Kedves kérdező,te már nagyon régóta nem rendelkezhetsz ép elmével.Ha normális lelkületű vagy,nem tudod feldolgozni hogy az az ember aki életet biztosított neked,ápolt ha beteg voltál,óvott,szeretett(jobb esetben),világra hozott és melletted volt meghaljon.És te voltál az aki féltékeny vagy irigy a lányokra,és még képes voltál megkérdezni hogy baj van-e veled.Hát ezek után,ha ilyen etikai értékrenddel rendelkezel,az életben soha többet ne számíts rá hogy valaki normálisnak fog hinni.Nyugodt szívvel lepontozhatsz.
2012. febr. 25. 21:25
13/22 A kérdező kommentje:
túlságosan odavagytok a szeretetiekért pl nekem nincsenek nagyon szeretteim...ha lenne barátnőm akkor gondolkozás nélkül feláldoznám azért, hogy én éljek.
igaz meghalna, de én élnék.
kivételes kedvességű anyám van, de inkább ő haljon meg, csak én éljek....ugyan ez a helyzet a többi családtagommal is.
14/22 A kérdező kommentje:
a többi kérdésemet most tegyük félre...most ez érdekel.
nem pontozok le senkit :D
de nem lenne lelkiismeret furdalásod, fel tudnád dolgozni? egyébként van abban is igazság, amit mondasz, ettől függetlenül én szerintem nem tudnám elviselni.
2012. febr. 25. 21:29
két emberért halnék meg, a páromért és a húgomért
2012. febr. 25. 21:30
17/22 A kérdező kommentje:
igen, feltudnám dolgozni.
és nem lenne lelkiismeret furdalásom, mert tudnám, hogy azért halt meg, hogy én éljek, ezáltal ő miatta is jobban és erősebben kell kapaszkodnom az életbe, h az áldozata ne legyen hiába való.
És szerintem egy szülőnek alap dolog az, hogy bármikor meghaljon a gyerekéért...mivel ő már többet élt többet tapasztalt ez a legmegfelelőbb tett amit tehet 1 szülő a gyerekéért.
nem?
A nagy ő-ért akármit megadnék. Ha meg kellene halnom érte, az sem érdekelne. Nekem ő az élet.
2012. febr. 25. 21:45
Mivel én viszonzatlan szerelemben élek jelenleg először inkább ő :D Könnyebb lenne elfelejteni :D Én már belebetegedtem ebbe a dologba.
2012. febr. 25. 22:12
2012. febr. 25. 22:59
Kapcsolódó kérdések: