Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam rendbe azt ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam rendbe azt ami elromlott? Egyaltalan helyre hozhatom?

Figyelt kérdés

Tobb mint masfel eve vagyunk egyutt a parommal(majdnem 2 eve)...olyan igazi nagy szerelem, ahogy az megvan irva:) legalabbis azt hittem sokaig. sajnos most teljesen le vagyok torve, ugy erzem 180 fokos fordulatot vett a kapcsolatunk. Elutasito lett velem, tegnap meg a csokomat is visszautasitotta, pedig par napja meg az eljegyzesrol beszelt...vegig sirtam ma egy 2 oras fimet, kozben megkerdezte egyszer, hogy mi bajom, de az elso "semmi"-kijelentesem utan nezte tovabb a filmet, majd hazament...nem ertem a viselkedeset:( mostanaban nagyon keveset tudtunk talalkozni az elozoekkel ellentetben (amikor minden nap talalkoztunk), nem tudom ez e az oka...tudom, hogy mas nincs az eleteben, csak azt nem hogy mit tehetnek, rosszul esik, hogy atnez rajtam:(

19-L

2009. jún. 6. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia.Nem akarlak megbántani,de mint közel a 30-hoz sok dolgon átmentem.Az bizti, hogy többet ne mondd, hogy semmi ha bajod van.Lehet, hogy vmi megválozott benne érzelmileg irántad.Nem lehet kitalálni.Átéltem én is és igyekeztem megtudni mi változott meg.Önvizsgálatott tartottam, hogy hibáztam e.Szerintem nézz kicsit magadba és utána határozottan és nyugodtan mondd el neki mit érzel. Kérd meg, hogy figyeljen rád és ne szóljon semmit ha akar, mert most Te beszélsz. Talán így sikerül.Sok sikert és szorítok.
2009. jún. 7. 08:55
 12/13 A kérdező kommentje:
megbeszeltunk mindent:) koszi szepen a valaszod, igazad volt
2009. jún. 7. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj nem gondolatolvasó a BArátod! Ne várd hogy majd ő kitalálja a dolgokat mondd el neki Tudod néma gyereknek Anyja se érti a szavát!
2009. jún. 8. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!