Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam rendbe azt ami elromlott? Egyaltalan helyre hozhatom?
Tobb mint masfel eve vagyunk egyutt a parommal(majdnem 2 eve)...olyan igazi nagy szerelem, ahogy az megvan irva:) legalabbis azt hittem sokaig. sajnos most teljesen le vagyok torve, ugy erzem 180 fokos fordulatot vett a kapcsolatunk. Elutasito lett velem, tegnap meg a csokomat is visszautasitotta, pedig par napja meg az eljegyzesrol beszelt...vegig sirtam ma egy 2 oras fimet, kozben megkerdezte egyszer, hogy mi bajom, de az elso "semmi"-kijelentesem utan nezte tovabb a filmet, majd hazament...nem ertem a viselkedeset:( mostanaban nagyon keveset tudtunk talalkozni az elozoekkel ellentetben (amikor minden nap talalkoztunk), nem tudom ez e az oka...tudom, hogy mas nincs az eleteben, csak azt nem hogy mit tehetnek, rosszul esik, hogy atnez rajtam:(
19-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!