Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hiányzik.
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, és bár ad kétértelmű jelzéseket, sosem léptünk ennél tovább és most mindketten elkerülünk dolgozni :( Félek hogy sosem lesz ennél több...
Mit csináljak most? :( A munkahelyén bárki elcsavarhatja majd a fejét, és abba tuti belehalok!
22/N
de akkor megpróbáltad legalább és idővel eltudod felejteni, nem lesz ott örökké a "mi lett volna ha..."
én ugyan hetero fiu vagyok, szal nem a te világod, de az biztos hogy gimiben nagyon tetszett egy lány, de sose mertem elmondani neki. ennek sok éve, van barátnőm, szeretem, de mégis 2-3 havonta eszembe jut, mi lett volna ha akkor elmondom neki, mert még néha úgy is tűnt hogy talán én is bejövök neki... sose tudom meg... mostmár mindegy, de mégis, sokkal jobb lenne tudni hogy tényleg esélytelen lettem volna, vagymi... bár valsz akkor is vége lett volna már mostanra, mer más világ az a csaj is, de szóval érted... azóta nem hagyom hogy ilyen történjen
szóval menj és mondd el neki valahogy, a lényeg hogy tudd meg, hogy mi a max ami köztetek lehet. és bármi lesz a válasz, jobb lesz mint az évek mulva is előjövő örök kérdés...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!