Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ilyenkor mi van? Akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mi van? Akar valamit vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy srác több mint 1 éve ismerem. Most lettünk nagyon jóban kb. 2-3hónapja. Én azon az elven vagyok h. legjobb barátok fiú és lány között nem igazán lehet... bár kitudja. Mostanában nagyon sokat néz rám mosolyog, hozzám ér.. "véletlenül", meg direkt megbök.. amúgy együtt dolgozunk... Szerintetek? ebből lehet valami? nem ellenkeznénk... jah és ha meg igen mit tegyek h. bátrabb legyen velem. nem szeretnék én kezdeményezni... csak egy kicsit rá akarom venni. köszönöm előre is a válaszokat
2009. jún. 6. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érj hozzá te is "véletlenül" És böködj vissza. Mutass hajlandóságot. :)
2009. jún. 6. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit a srác alkalmazni próbál azt érintéstechnikának hívják. Picit fura, pont fordítva szokott lenni a lányok alkalmazzák gyakrabban és a srácok nem tudják mit jelent, de sebaj, a lényeg az önfejlesztés ;-)

Azért mosolyog, és bök meg direkt, mert ezzel a szimpátiáját fejezi ki. Tehát igen szeretne valamit tőled!

Hogy bíztathatod? Mi sem egyszerűbb: mosolyogj rá te is sokat, érj hozzá (nem kell feltételen böködni, lehet finoman is, mintha véletlenül történne, persze akkor nem garantált hogy veszi a lapot), és tükrözd a gesztusait. Ezek mind külön-külön is a szimpátiát kifejező gesztusok, ha együtt alkalmazod őket, előbb utóbb valamelyik csak feltűnik neki és lépni fog (valószínűleg ő is "megerősítésre" vár).

Sok sikert!

21/F

2009. jún. 6. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:

"Szerintetek? ebből lehet valami?"

Egyértelműen éppen megpróbálja megvalósítani az átmenetet a "csak barátok" állapotból a "barát és barátnő" állapotba. Ezt általában a nők szokták kezdeményezni, vagy ha a férfi kezdi, akkor a nők ösztönösen értik. Remélhetőleg most már te is érted :)

"mit tegyek h. bátrabb legyen velem."

Ő mindent megtesz a továbblépésért, tehát nagyon is bátor. Te vagy az, aki nem veszi a lapot.

"nem szeretnék én kezdeményezni"

A nőnek minimum annyira együtt kell működnie ebben, mint a férfinak. Ha érzéketlen vagy és nem reagálsz, akkor a fiú visszavonulót fog fújni. Viszonozd a mosolyait és érintéseit stb., és akkor szép lassan továbbfejlődik a kapcsolatotok.

2009. jún. 6. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A válaszokból tovább gondolva még azt is tudnám javasolni, hogy csak simán kapd le, ha olyan a helyzet, magyarán csókold meg. Akár nem is muszáj egyből szájra, de egy arcra adott csók is sok mindent elárul. :)

Különben jól szóltak az előttem szólók :)

2009. jún. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!