Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imi és sziszi kérdése:

Mivel vidítsam fel?

Figyelt kérdés
a párom nagyon maga alatt van mert szerinte nincsen jó alakja...pedig szerintem nagyon sexy.. :) mivel tudnék neki kicsit jobb kedvet okozni? vagy legalább 1 kis mosolyt csalni az arcára? köszönöm előre is a válaszokat :)
2012. febr. 23. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát a jó kedv és a mosoly nem mindig járnak kézen fogva.

Nyald ki.

Ha még mindig nem hiszi hogy jó alakja van, akkor újra. Ha még ez után sem hiszi el hogy szexi, akkor tölts fel az alakjáról képet kepfeltoltes.hu -ra, linkeld GYIK-ra, és ha majd a többi pasi is csorgatja a nyálát, akkor megmutatod neki a kérdést, és hogy milyen sokan igazolják az állításodat.

2012. febr. 23. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
..várjál csak ! mi a baja az alakjával? ez érdekelne ..
2012. febr. 23. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:

az a baja az alakjával h van rajta 1 pici felesleg ami nem tetszik neki pedig én így szeretem!!

1. kommentelőnek üzenem h kipróbálom a tanácsát :D

2012. febr. 23. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

..biztos vagy ,hogy csak az alakja a gondja..hm?

-talán valami sportra vidd el ,na meg amit az elsö ír se rossz ,de az nem fogja felvidítani annyira

2012. febr. 23. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta h az a baja de én neg azt mondtam neki h nem szeretném ha fogyózna mert szerintem így gyönyörű már mint az én szememben!!!
2012. febr. 23. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
..és még azt is mondd neki,hogy nem tetszenek neked a sovány nök..te és ha magának is szeretne tettszeni..??
2012. febr. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!