Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret a lány? (Kérdés bent)
1 hónapja vagyunk együtt, de bizonyos okok miatt csak hetente 1-3 alkalommal tudunk találkozni (még).
Majd minden nap beszélünk neten, de valami nem stimmel.
Ha egy kicsit csendben maradok, vagy fárattabb vagyok és lassabban írok, de sok esetben csak úgy, mindig rákérdez, hogy valami baj van?
Utána jön 30 perc magyarázkodás, amit ugyan nem unok hiszen nagyon szeretem, de nagyon kezd zavarni.
Azzal jön állandóan, hogy őt mindenki csak kihasználta, bántotta, becsapta.
Mindig és minden percbe bizonygatnom kell, hogy nagyon szeretem, pedig nem adtam rá okot, hogy kételkedjen.
A történethez hozzá tartozik, hogy mindketten házasok vagyunk (még), de egymás mellett képzeljük el a további jövőt (legalább is én mellette).
Mikor belekezdtünk, tudtuk hogy nagyon nehéz lesz, és kell egy kis idő, míg az életünk összekötjhetjük.
Állítása szerint szerelmes belém, és úgy szeret ahogyan én őt.
Felmerült bennem már az is, hogy magában nem biztos, mert őt ostromolják a pasik, és ezt próbálja rámvetíteni.
Személyes találkozások alkalmával nincs semmilyen probléma, ezért értetlenül állok előtte.
Szerintetek mitévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!