Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik egy fiú, ha tetszik neki egy lány?
Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni,hogy vajon tetszem-e egy srácnak. Ha bemegyek a terembe,sokszor a szemembe néz szépen,de legtöbbször lesüti a szemét. Zavarban van,ha hozzá szólok,de van,hogy viccelődik. Eléggé furcsa,zavarodott a közelemben.(vagy pl. ma egy kicsit nagyobb volt az alapzaj azon a helyen,ahol beszélgettünk,és mikor beszéltem hozzá,jó nagy kerek szemekkel a szemembe nézett,és közelebb hajolt)2012. febr. 22. 18:57
1/9 anonim válasza:
A szemedbe néz,bókolgat,próbál megnevettetni, próbálja magát minél jobb fejnek beállítani(ez nem feltétlen nagyképűség) csak neked akarja jelezni,h ő milyen jó választás. Keresi a társaságod, szívesen van a közeledben,mosolyog ha meglát,felhúzza a szemöldökét,közelebb hajol hozzád. Viccelődik sokat,de kedvesen, néha zavarban van, gyakorlatilag mintha nem is ezen a földön élen, a fellegekben jár, hát szóval elég szórakozott!:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Nos,ő legtöbbször próbálja kerülni a szemkontaktust,és kicsit piros lesz az arca,ha ránézek. Feszült lesz a környezetemben.
2012. febr. 22. 19:03
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Érdekes..:D
2012. febr. 22. 19:06
4/9 anonim válasza:
Bingó! akkor nagyon szerelmes....el van veszve a srác ; )))
Én a szemkontaktust azért bírni szoktam:)), de a lényeg,h valszerg oda van érted
5/9 A kérdező kommentje:
:)) Hát az biztos,hogy én odavagyok érte,csak sajnos van egy lány,akivel gyakran beszélget,ráír facebookon sokszor..Nem tudom,mert soha nem hittem a fiú-lány barátságban,csak nemértem,miért van velem ilyen zavarban,ha egy másik lány társaságát keresi. Vele mondjuk nincs ennyire zavarban.
Egyébként osztálytársam,és a másik lány is. :)
2012. febr. 22. 19:13
6/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a zagyva megfogalmazásért..Magyarán nem tudom,hogy miért viselkedik velem furcsán,ha másik lánnyal beszélget többet. :) Megmondom őszintén,nagyon féltékeny vagyok rá.
2012. febr. 22. 19:15
7/9 anonim válasza:
Hát figyelj!
Lehet h a másik lánnyal csak jó barátok,sose lehet tudni...nekem pl rengeteg lánybarátom van,de csak egy azaz egy van akit szeretek,és az Ő tárasságában úgy viselkedek,ahogy azt leírtam:))
8/9 A kérdező kommentje:
:)) Köszönöm a választ. Szerinted ha nagyon szeretném,hogy tetszek neki,vagy legalábbis elképzelem,hogy mi együtt stb.. az segíthet? :D Egyébként egy rendkívül félénk fiúról van szó. :)
2012. febr. 22. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!