Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebookon akar felszedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon akar felszedni, életben meg para, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, facebookon tudok vele csak dumálni, ott már többször elszólta magát, hogy tetszem neki meg minden, na most lassan ö hónapja van ez, (az alatt kifejlődik egy gyerek is) szóval nekem is terhes kezd lenni ez a dolog, mert facebookon szól hozzám, az életben meg...hát teljesen össze.szarja magát olyan beszari lesz, kb lebénul, a földet nézi ha ottvagyok, netán levegőnek néz, néha menekül, néha meg követ. Meg mindenféle hasonló "tünetet" produkál, a legviccesebb hogy látványosan elkerül, az osztályba is ha én beülök balra ő direkt kihúzódik annyira a jobboldalra amennyire csak tud. Neten már sokszor mondta, hogy na majd odajön odajön, de mondom még mindig nem jött oda, nagyon tetszik, de én nem akarok egy ilyen besz.ari fiú barátnője lenni, aki még oda se mer jönni normálisan és akit nekem kell felszedni.
2012. febr. 22. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szard le, ahogy mondtad. F28
2012. febr. 22. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszeruen felenk.

Nem azt jelenti h maskepp is felenk, mert pl meg lehet akarmilyen nagymeno, csak fel a lanyoktol.

En is kicsit nehezen nyilok meg lanyok elott, pedig nem vagyok egyaltalan szegyellos tipus.

Ebbe az esetbent kezdemennyezz te, ha balfax lesz max elhagyod s kesz.

2012. febr. 22. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a másodikkal, egyszerűen félénk. Ha tetszik, kezdeményezz te!
2012. febr. 22. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezaz. Neked igazi férfi kell, nem egy nyuszi.
2012. febr. 22. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Balf@sz. Ezer ilyen esetet láttam már. Nem csak simán zavarban van, ő minden esetben így töketlenkedne. Nem kell macsó műmájerként viselkedni, de néha odamenni a lányhoz és beszélgetni vele még egy autistának is megy.
2012. febr. 22. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
bas*ki sok hülye, ha szereted ne szard le!!!! kezdeményezz te!
2012. febr. 22. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is akadt most egy ismerősöm, ő nem szívbajos, sosem fordult meg a fejemben, hogy akarna tőlem bármit,évek óta hivatalos dolgokról beszélünk csak. Pár napja jelöltem be facebookon, mert megláttam, hogy fent van, nem akartam faragatlan lenni, azóta is rám van izgulva.

Vannak ilyenek, élőben semmi, online meg tessék.

2012. febr. 22. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!