Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amazing kérdése:
Miért van ez? Valaki valami ötlet?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány barátnőm volt mindegyik átbaszott, ami nem is baj, mert hát a mai lányok...stb
És utána általában mindig könnyen találtam magamnak egy másikat.
Most bezzeg nem jön senki sem :D
Pedig jó lenne már végre egy normális lány, vagy egy olyan akit el lehet dugogatni, addig amég nem találok egy rendes csajszit :D
2012. febr. 22. 13:39
1/5 anonim válasza:
A rendes csajszik a rendes pasiknak járnak, nem azoknak akik el akarják dugogatni az időt valakivel ameddig nincs jobb nő a láthatáron..
2/5 anonim válasza:
ebbe szenvedek én is fél éve! ha jön valami csaj azzal egy két dugás és jön a következő...már kellene valami komolyabb is
3/5 A kérdező kommentje:
1.
Te biztos csaj vagy:D
akkor átfogalmazom.
Nem úgy akarom dugni a nőket, hogy jaj de szeretlek, utána sex és kocc.
Úgy akarom dugni őket, hogy ők is tudják, hogy semmi több nem lehet, csak a farkam benne.
De én igazából egy normális lányra vágyom, de ilyen nincs az én korosztályomban, ezért nem fogok itthon recskázni és várni hogy 10 év múlva majd jön egy normális.
Addigra body builder kezem lenne :D
2012. febr. 22. 14:27
5/5 A kérdező kommentje:
Jaja :D
Jó arc :D XD
2012. febr. 25. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!