Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy szép, okos, kedves lányba. Oups?
Rendkívül intelligens is,és jól nevelt,barátságos, tényleg csak pozitívat tudok róla mondani. az a ritka fajta,akit csak szeretni lehet. és szerény,egyáltalán nem az a partyarc féle, szeret sokat beszélni,de mégis olyan visszafogott. kicsit csipkelődő velem. És abban a szerencsés helyzetben vagyok,h most gyakran találkozom vele. Nagyon szimpatikusmés igazából bármire nyitott lennék vele...de egyenlőre csak egyszerű haverok vagyunk.
Na már most, én ennek pont az ellenkezője vagyok:S, dumálni azt én is sokat szoktam,de én csak magamat fényezem,nagyképű vagyok,nagy egóm van (a semmire), nem tartom magam rossz embernek,de sokaknak mégis ez jön le, öntörvényűnek és kissé bunkónak tartanak, ami igaz is, ja és csajozógép is vagyok,igazából egyfolytában szerelmes vagyok,de elköteleződésre mégis képtelen vagyok, inkább mint a méhecske,virágról virágra szállok, tény h az előző virág az egy húsevő volt,de még épp időben megszabadultam tőle,és most rátaláltam erre a csodálatos romlatlan virágszálra. Na és én azt látom,h minden rossztulajdonságom ellenére,azért kedvel,mert mosolyog rám,köszön nekem,néha még bókol is,vagy megérint. Szeretek ránézni az arcára,mert olyan jó érzéssel tölt el,olyan boldogságot,pozitív energiát sugároz magából.
Viszont most dilemmában vagyok,ugyanis őt valahogy tudnám szeretni,az h el is tudnék e mellette köteleződni,azt nem tudom,mert annyira még nem ismerem.
Az az elsődleges problémám,h nem akarom kihasználni,mert sajnos mindenkit kihasználok:S ,lehet h jobban jár,ha nem kavarom fel a nyugodt békés kellemes életét.
Ezért hát nem tudom,mit tegyek, olyan fura érzésem van,ha meglátom,olyan furán jó, valahogy már régebben(amikor még nem beszéltünk) is ösztönösen szimpatikus volt, és hát először is az egómat kéne legyőzni, aztán pedig megtanulni szeretni,jobban mint önmagamat,mert sajna,mindig önző okokból jövök össze lányokkal. De ő valahogy annyira kedves,hogy egyszerűen nincs szívem önző módon viselkedni vele...Szeretném szeretni...csak nem tudom,hogyan kell? Önző módon meg nem kezdek ki vele,mert nem akarom megbántani....hogyan kell szeretni egy ilyen lányt?
Utolsó! Nem állítom,h pontosan értem amit írtál,de kösz a segítséget,
igen,sokan félreértik a baráti közeledésemet, de ki is akarna többet?:)
én először a barátja szeretnék lenni,aztán majd mehet tovább,meglátjuk:)
atya úr isten ! Mintha én lennék a lány ... nem tudok sajnos tanácsot adni, mert én már annyit beszéltem az ugyanilyen pasival, hogy rongyos a szám, de mégsem mer bele vágni a kapcsolatba, mert túl rendes vagyok hozzá, és nem akar bántani .....
passz :)
én már annyit agyaltam ezen ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!