Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? MArdos a bűntudat, pedig erről nem tehetek.
4 hónapja járok a barátommal(16/L vagyok).
Ma Ő meg két legjobb barátnőm iskola után beszélgettünk, szórakotunk, hülyültünk.
Elment a barátom, szóval maradtam a két barátnőmmel. Az egyikkel egymáshoz közel álltunk, a másik pedig poénból összenyomta a fejünket, és konkrétan "lesmároltuk" a másikat. Ezek után nekem bűntudatom volt, mert én nem akartam ezt, a barátnőm se akarta ezt, és most is a sírás folytogat. Egyszerűen...ááá:S
Barátomnak elakarom mondani, de nem akarom, hogy emiatt megharagudjon, és tudom, hogy hülyén hangzik, de nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel.:(((((
Mit csináljak? NAgyon rosszul érzem magam.
Meséld el neki az őszintét! ne mentegetőzz, ne ködösíts... állj elé és mond meg neki hogy szerinted a bizalom és az őszinteség a legfontosabb és ezért mindneképp fontosnak tartod hogy elmond neki..stbstb így a legtisztább!!
20/L
Már van itthon.:)
De iagzad van, ha leülök mellé, és elmesélem neki mi történt, biztos ad valami tanácsot.............:D
Na komolyan.
fejösszenyomáskor max szájrapuszi lehetett volna,de az se cuppant volna...ha már konkrétan lesmároltátok egymást,akkor eleve benne voltál a dologban....
facepalm
Idézőjelbe tettem.:)
A fogaink értek össze, én ennyit éreztem, Ő meg, hogy a szánk. Igazából olan gyorsan nyomta össze a fejünket mi meg egyből elrántottuk, nem voltam benne egyáltalán a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!