Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok?!

Figyelt kérdés
Egy hónapja született meg a kisfiam,és az anyósom mindenkinek azt híresztelgeti,hogy a pici nem a fiától van. Sajnos befolyásolni tudja a páromat,így sokszor van ebből vita.Irogatja is az anyosom smsbe a páromnak,hogy csináltasson dns tesztet,de ezeket a dolgokat nekem még nem mondta a szemembe.Persze a páromé a kisfiam ez nem kétség,hiszen 5 éve együtt vagyunk. Most mit tegyek? Irnom kéne,vagy beszélnem kéne az anyósommal vagy hagyjam az egészet??
2012. febr. 21. 10:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
irtam is az anyosomnak,hogy benne vagyok a tesztbe,ha ö állja a költségeket. És ha a párom is a dns teszt mellett van akkor sztem még a gyereket a nevéről is levetetem!
2012. febr. 21. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem olcsó egy dns teszt.Mond az anyósnak, hogy fizesse ki a dns tesztet és megcsináltatod.Ha kész a teszt én utána le is köpném az anyóst és úgy adnám oda a tesztet!
2012. febr. 21. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:

óóóó nyugi az anyósok ilyenek, én pasi vagyok, de az anyám mindig azzal jött, hogy ő senkinek sem kell, neki amugy soha nem volt jó egy lány sem és nem is lesz, és azzal fenyegetőzött állandóan, hogy ő ahogy lehet meg akar halni minél előbb......

és próbáltam 100x ,1000x leülni vele és normálisan beszélni, nem lehetett, egyszerűen nem lehetett szóhoz nem bírtam jutni, besokalltam évek múltán és elköltöztem...

2012. febr. 21. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:

amúgy meg a pasidnak kell döntenie, ami nem könnyű, de döntenie kell h a párja és a gyerek vagy az anyja...ha nem lehet sehogyan sem dűlőre jutni az anyjával akkkor dönteni kell....kúrvanehéz...

nekem az volt, hogy anyám egyedül nevelt fel engem és a tesómat, ezt tiszteletben is tartottam, külön be van építve lakásként a padlás, azt hittem úgy jobb lesz, hát nem ugyanúgy mnidenbe beleszól, egy idő utűán nem bírtam azt hogy a magáét fújja és csak neki van igaza....nem tudtam már egyszerűen tekintettel lenni a dolgaira..besokalltam és költöztem..(utolsó voltam)

2012. febr. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!