Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit én nagyon szeretek....tiszta szívemből, komolyan mondom, hogy az életem adnám érte! :') csakhát, ahogy az ilyenkor lenni szokott ugye, nem kellek neki :\ Viszont van egy barátnőm is...aki azt hiszem, nagyon bír, talán még szeret is engem, de én még mindig szeretem azt a másik lányt. Nagyon szar érzés.....mit kellene tennem? :(((
2012. febr. 8. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg avval, aki szeret, én rontottam el kapcsolatot így hogy nem próbáltam meg. Lehet hogy még jobb is lesz! Ha meg nem, még mindig próbálkozhatsz a másiknál, egy kicsivel több tapasztalatot szerezve...
2012. febr. 8. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mi van, ha már elmondtam a másik lánynak, hogy szeretem, de persze csak havernak akar....hm?
2012. febr. 8. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit várj a dologgal. Találkozgass azzal a lánnyal, akivel össze jöhet, de ne kezdj bele rögtön, mert ha a fülébe jut, hogy előtte pár nappal még másnak csaptad a szelet, akkor az fog eszébe jutni, "ha nincs ló, jó a szamár is."
2012. febr. 8. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz!
2012. febr. 8. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha pont így gondolom? Ciki, dehát ez van :D Különben a lány, akivel járok, csinos, szép, formás, tényleg, de mégis a másikat szeretem :\ EZ van...
2012. febr. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!