Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem gáz ha leszólí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ha leszólítom a metrón?

Figyelt kérdés

Mostanában egy tök jó csaj utazik a metrón pont akkor amikor én délután amikor vége a sulinak. Már elég sokszor láttam.

gondolom arra fele lakik mint én és pont akkor van vége az óráinak mikor nekem.

szerintetek nem gáz ha csak úgy odamegyek és leszólítom hiszen ez nem egy buli vagy suli és még nem is beszéltem vele egy szót se.

de akkor már mit mondjak?

segítsetek léci nem vagyok olyan tapasztalt nagy csajozós és ez a szituáció se a legjobb.

14/f

2012. febr. 20. 19:57
 1/7 anonim válasza:
Szerintem azt csinálhatod, meg kérdezed hogy hány óra van és akkor lehet hogy bejön a beszélgetés :DD
2012. febr. 20. 20:00
 2/7 vnas00000 ***** válasza:
nem gáz sehol se metrón se buszon sehol..
2012. febr. 20. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
dehogy gáz, ő is embernöl van ugy mint TE, szolidsd csak le
2012. febr. 20. 20:04
 4/7 k.gergo1989 ***** válasza:
A spontaneitás a legjobb, ha ismerkedni akarsz, elég ha csak azt mondod neki, hogy tetszik neked és hagyd, hogy reagáljon, ha esetleg van pár száz forintod az mégjobb. Csak hívd meg egy ücsire, ha azt mondja, h nem ér rá, akkor mondd azt, hogy neked bármikor aktuális.
2012. febr. 20. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:

ezt amúgy már próbáltam másik csajnál és nem történ semmi csak mondta hogy 14:47 én meg hogy kösz és fingom se volt hogy folytassam pedig még rám is mosolygott az a baj hogy így punktum nincs semmi téma.

nehéz elkezdeni és megtartani a beszélgetést

2012. febr. 20. 20:09
 6/7 anonim válasza:
De leszólítani mire gondoltok?:d
2012. febr. 20. 20:30
 7/7 jin ***** válasza:

mond neki h

jegyeket bérleteket:D

2012. febr. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!